Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Pirate Storm: Πρώτα Γενέθλια με Δώρα!

Από σήμερα 31 Ιουλίου έως και στις 2 Αυγούστου, το Pirate Storm θα γιορτάζει τα γενέθλιά του, μαζί με όλους τους θαλασόλυκους πειρατές που συμμετέχουν στο παιχνίδι! Ένας χρόνος πέρασε ήδη από τότε που το Pirate Storm έκανε το παρθενικό του ταξίδι και παρόλο που είναι ακόμα στα πρώτα του βήματα, η αίσθηση όλων είναι ότι αυτά θα είναι τα πρώτα από μια σειρά γενεθλίων που πρόκειται να ακολουθησουν!

Ειδικά για την περίσταση, υπάρχει μια σειρά από νέες και συνασπαστικές προκλήσειςστα σχέδια που θα σου επιτρέψουν να απελευθερώσεις τον Πειρατή που έχεις μέσα σου! Υπάρχουν 2 νέοι χάρτες με μια πληθώρα από νέα θαλάσσια τέρατα που θα δοκιμάσουν την γενναιότητα και το θάρρος σου! Επιπλέον, θα υπάρχουν 3 ολοκάινουργιοι άθλοι που θα σου αποφέρουν τεράστια κέρδη μόλις τους ολοκληρώσεις.

Μια τέτοια ειδική ανταμοιβή είναι η ειδική γενεθλιακή κανονόμπαλα – ο BoneBreaker. Η οβίδα αυτή αποτελεί τον εφιάλτη όλων των Πειρατών! Μην χάσεις την ευκαιρία να την εντάξεις στο οπλοστάσιό σου!

Μπείτε λοιπόν όλοι στο Pirate Storm από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου για να προλάβετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις ειδικές επετειακές ανταμοιβές και να λάβετε μέρος στην δράση!

 

Σχετικά άρθρα

Δράκος Συμμαχίας στο Call of Gods

Μια νέα λειτουργία μπήκε στο Call of Gods : Ο  Δράκος Συμμαχίας. Ένας βρυχηθμός ακούστηκε από τα βάθη της Μασούρε! ….Δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα ανατριχιαστικό πολεμικό κάλεσμα! Η Τιαμάτ πρόσταξε μια ορδή Δράκων να κατευθυνθούν σε κάθε συμμαχικό φρούριο της Μασούρε με σκοπό να μη γυρίσουν πίσω χωρίς τα κεφάλια των αρχηγών! …Είσαι έτοιμος […]

Grepolis ψηφοφορία: Βαφτίστε τους νέους κόσμους!

Όπως θα έχουν παρατηρήσει όσοι ασχολούνται με το online παιχνιδι στρατηγικης Grepolis, τελειώνουν τα γράμματα του Ελληνικού αλφαβήτου, τα οποία η εταιρεία χρησιμοποιεί για να ονομάσει τους διαφορετικούς Gameworlds που ανοίγουν! Για τον λόγο αυτό από εδώ και στο εξής, αποφάσισε να δίνει στους νέους κόσμους τα ονόματα ελληνικών πόλεων. Διεξάγεται λοιπόν μια online ψηφοφορία […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.