Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Pirate Storm: Διπλάσιοι Πόντοι εμπειρίας!

Αχόη πειρατές!

Επιθυμείτε εδώ και καιρό να κερδίσετε περισσότερη εμπειρία και να ανεβείτε επίπεδο; Θέλετε επιτέλους να καταφέρετε να φτάσετε στο επίπεδο που επιθυμείτε;

Τότε η Μέρα Διπλάσιων Πόντων Εμπειρίας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε! Από τις 25.05 μέχρι τις 29.05 μπορείτε να κερδίσετε για κάθε αντίπαλο που βυθίζετε τους διπλάσιους πόντους εμπειρίας! Με αυτόν τον τρόπο δεν θα καταλάβετε καν πως θα ανεβείτε επίπεδα!

Ανοίξτε λοιπόν πανιά για την Μέρα Διπλάσιων ΠΕ! Αυτήν την ημέρα μπορούν να την εκμεταλλευτούν ακόμα και οι πιο καινούριοι της παρέας προκειμένου να μάθουν περισσότερα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Σχετικά άρθρα

Centauri Saga: Season 1 – Kickstarter campaign

Αυτό το post αφορά ένα επιτραπέζιο Sci-fi, 4X, Co-op, LEGACY adventure board game για 1-4 παίχτες. Το Centauri Saga είναι ένα sci-fi adventure board game που υποστηρίζει 4X and co-op game play style για 1 – 4 παίχτες σε ηλικίες 13+. Χρόνος παιχνιδιού: 60 – 90 minutes.

μάχη τευτοβούργιου δρυμού

Rome Total Hollywood

Είναι δεδομένο ότι όλοι οι fan της στρατηγικής αναμένουν το Rome II Total War. Τα γραφικά του τελευταίου κατά σειρά τίτλου της Creative Assembly, όπως φαίνονται από το μέχρι στιγμής διατεθέν υλικό για την διαφημιστική προώθηση του, κόβουν την ανάσα. Αλλά ενώ είναι δεδομένο ότι στο καθαρά τεχνικό κομμάτι κάθε νέος τίτλος θα είναι καλύτερος […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.