Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Μουντιάλ στο Forge of Empires!

forge of empires world cup event

Από τις 12 Ιουνίου, το Forge of Empires γεμίζει με γκολ! Όλος ο κόσμος θα ζει στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, όμως το Forge of Empires Soccer Cup ξεκινάει μέσα στο Forge of Empires!

Λεπτομέρειες του event:

Επιπρόσθετα στους Forge points, μπορούμε πλέον να συλλέξουμε και “σουτ”. Με τα σουτ, μπορούμε να σκοράρουμε γκολ στο  FoE Soccer Cup, τα οποία με την σειρά τους θα μας χαρίσουν πολύτιμα Κύπελλα. Αν αστοχήσουμε, ο αριθμός των κυπέλλων που μπορούμε να κερδίσουμε στην επόμενη προσπάθεια αυξάνεται. Αλλά προσοχή: αυτό ισχύει για όλη μας την γειτονιά.

Κάρφωσε την μπάλα στο τέρμα με τα περισσότερα κύπελλα και γίνε ο πρώτος σκόρερ της εβδομάδας για να κερδίσεις το κύπελλο της γειτονιάς σου! Αυτό το μοναδικό τρόπαιο στην πόλη σου, θα κάνει την νίκη σου αξέχαστη.

Τα κύπελλα που θα συγκεντρώσεις, μπορείς να τα ανταλλάξεις με χρήσιμα αντικείμενα στο κατάστημα. Αξίζει να παρακολουθείς τις προσφορές τακτικά, καθώς μερικές από αυτές είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επιπλέον ένα νέο κτίριο παραγωγής – το Fan Shop – και 2 αποκλειστικά κτίρια με ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά σε περιμένουν να τα αρπάξεις! Highlight από παλιά events, π.χ. το Watchfire, θα είναι επίσης διαθέσιμα και πάλι.

Δείτε το παρακάτω video της Innogames για περισσότερες πληροφορίες για το event:

To event θα διαρκέσει από τις 12 Ιουνίου ως τις 14 Ιουλίου του 2014!

Σχετικά άρθρα

Farmerama Bonus Codes

UPDATE: Eπειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για νέους κωδικούς, σε αυτό εδω το topic στο forum μας, θα προσθέτουμε κάθε φορά νέους! Βρες λοιπόν τώρα τους νεότερους Farmerama Bonus Codes ! Πάρε γρήγορα τον κωδικό bonus σου στο Facebook και προετοίμασε την φάρμα σου!

Total War Rome 2 Πάρθοι

Total War Rome 2: Παρθία

Η παράταξη του Total War Rome 2 που θα δούμε σήμερα είναι οι Πάρθοι. H άνοδος στην εξουσία του Arsaces, ηγέτη την φυλής των Πάρθων, τους εξασφάλισε την νίκη απέναντι στο προτεκτοράτο των Σελευκιδών την Parthava, που είχε αποδυναμωθεί από τις προσπάθειές του να απελευθερωθεί από την Ελληνο-Μακεδονική κυριαρχία. Έτσι άρχισε η άνοδος της Παρθίας, […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.