Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Μεγάλη εκστρατεία εναντίον των Bots στο Drakensang Online

Antonis Pavlou

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει κατά καιρούς τα περισσότερα online games, είναι τα ενοχλητικά botάκια, που εκμεταλλεύονται αδυναμίες του συστήματος και κλέβουν εις βάρος των κανονικών παιχτών που αγαπούν το παιχνίδι, με συνέπεια να καταστρέφουν την ευχαρίστηση. Στο Drakensang Online ξεκινήσανε μια μεγάλη επιχείρηση εξαφάνισης των bots, ώστε να καταστήσουν το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό!

Με την τελευταία αναβάθμιση του Drakensang Online, εξαπολύσανε ένα τεράστιο κύμα μπλοκαρίσματος λογαριασμών και έχουν διαγράψει οριστικά 6000 λογαριασμούς χρηστών προγραμμάτων bot.

drakensang-anti-bots

 

Διάβασε τη δήλωση του νέου παραγωγού του παιχνιδιού RickTalrok:

 

Σας χαιρετίζω, Ήρωες και Ηρωίδες της Dracania,
ονομάζομαι RickTalrok, γιος της Ανιέλ. Μου έχει ανατεθεί η επική αποστολή να ηγηθώ της ομάδας του Drakensang Online και να την οδηγήσω σε ένδοξα μονοπάτια! Η πρώτη από τις πολλές ένδοξες πράξεις μου θα είναι να νικήσω και να εξαφανίσω την επιδημία των ζόμπι, γνωστών και ως “χρηστών παράνομων προγραμμάτων bot”. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά όση ώρα διαβάζετε αυτή την επιστολή μου έχω ήδη καταφέρει να εξορίσω όλους του χρήστες προγραμμάτων bot που έχω εντοπίσει, από την πανέμορφη γη της Dracania… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Θαύμα, θα σκεφτείτε; Πράγματι! Αλλά είναι ένα θαύμα που περίεργος θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οπότε, αν δε θέλετε να χάσετε το λογαριασμό σας για πάντα, ήρθε η ώρα να παίξετε δίκαια.
Αρκετά όμως με εμένα και τα θαύματα μου, ας μιλήσουμε για εσάς. Μπορεί να είστε αρχάριοι ή επίδοξοι ήρωες ή ακόμα και αναγνωρισμένοι αλλά αγανακτισμένοι ήρωες του βασιλείου! Ανεξάρτητα από το επίπεδο σας, να ξέρετε ότι τόσο εγώ όσο και η ένδοξη ομάδα μου εργαζόμαστε σκληρά για να επιλύσουμε τα σημαντικότερα προβλήματα της Dracania. Και όχι μόνο, έχουμε μυστικά σχέδια επικών διαστάσεων, τα οποία μπορεί να κάνουν τις ηρωίδες ανάμεσα μας να κοκκινίσουν! Αυτά τα σχέδια αφορούν στον “οδικό χάρτη”, ονομασία ειρωνική αν σκεφτεί κανείς τα πολλά κακοτράχαλα και δύσβατα μονοπάτια της Dracania.
Αν και δε μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα τα σχέδια μας, μπορώ να σας πω ότι προσπαθούμε να αποσυμφορίσουμε την καθημερινότητα του παιχνιδιού και να το κάνουμε πιο δίκαιο με πολλούς διαφορετικούς και ενδιαφέροντες τρόπους.

 

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το Drakensang Online, σας προτείνουμε να το κάνετε! Άλλωστε τα στατιστικά του Paixnidia-Stratigikis.gr δείχνουν ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Δωρεάν browser games που υπάρχουν!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.