Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

H μάχη της Τροίας στο Grepolis

Έως τις 2 Μαρτίου στο Grepolis θα τρέχει το event Battle of Troy (η μάχη της Τροίας)

Ξεκινήστε και τώρα, η θρυλική πόλη της Τροίας περιμένει. Οι παίχτες μπορούν να αναβιώσουν την ιστορική μάχη και να πολεμήσουν στο πλευρό του μεγάλου Αχιλλέα για να κατακτήσουν τα τείχη της πόλης.

Ημερήσιες εργασίες όπως η ανοικοδόμηση και η έρευνα για διαφορετικά είδη στρατιωτικών μονάδων, απαιτούν την σωστή στρατηγική, οπότε όλες οι επιλογές σας πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές! Αν ο Αχιλλέας αποφασίσει να συμμετέχει στην παράταξή σας, τότε ο στρατός σας θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο!

grepolis_Troy_600x300_en

Αν οι παίχτες κατακτήσουν ολόκληρη την Τροία και ανατρέψουν τον Βασιλιά της, μια επιπλέον επιβράβευση τους περιμένει!

Παίξτε Grepolis και την Μάχη της Τροίας τώρα!

 

Σχετικά άρθρα

Ξεκινάει νέος Travian server gr3 στην έκδοση Τ4.4

Ένας καινούργιος γύρος για τον server [gr3] θα ξεκινήσει στις 12.02.2014 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4.4 σαν 1x-ταχύτητας server. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις 10.02.2013 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι “Πρεσβείες του Travian – Server 3” θα μεταφερθούν στο Αρχείο μια μέρα πριν την έναρξη. Όλα τα νέα στοιχεία της […]

Χρυσό μετάλλιο η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η εθνική Ελλάδος, στο 17o Ανοιχτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, από την Ελληνική Ομοσπονδία Stratego και τη «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.