Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

H Innogames σταματάει την ανάπτυξη του Rising Generals

H InnoGames σταμάτησε την ανάπτυξη του παιχνιδιού στρατηγικής Rising Generals. Στις 9 Φεβρουαρίου θα κατεβάσει και τους servers του παιχνιδιού. Ο λόγος για την ακύρωση του project είναι τα υψηλά στανταρτν που έχει θέσει για την ποιότητα των προϊόντων της, που δεν ικανοποιούνταν πλήρως κατά την διάρκεια του closed beta του παιχνιδιού. Η γνώμη των παιχτών κατά την φάση αυτή, υποστήριξε την απόφαση να ακυωθεί το project.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας που εμπλέκονται με την ανάπτυξη του Rising Generals, θα ενσωματωθούν στα υπόλοιπα projects της Innogames – συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού στρατηγικής Elvenar, που πρόσφατα ξεκίνησε το closed beta του, καθώς και στην ανάπτυξη τεχνολογιών για κινητά και λογισμικού για μελλοντικά παιχνίδια.

Με πάνω από 150 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίχτες, η Innogames είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους online games παγκοσμίως. Η εταιρεία που έχει την βάση της στο Αμβούργο έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες της με τίτλους όπως Tribal Wars, Tribal Wars 2 , Forge of Empires και Grepolis.

Σχετικά άρθρα

Grepolis Toolbox για Android!

Σκεφτείτε ότι είστε σε ένα λεωφορείο και ουσιαστικά χάνετε τον χρόνο σας, περιμένοντας να φτάσετε στην δουλειά ή στο σχολείο και δεν ξέρετε πώς να “σκοτώσετε” την ώρα σας. Ή ότι είστε σε ένα βαρετό μάθημα και δεν την παλεύετε, ενώ ξέρετε ότι την ίδια ακριβώς στιγμή τα στρατεύματά σας στο Grepolis μάχονται για την […]

Travian gr2 επανεκκίνηση

Ένας καινούργιος γύρος για τον server gr2 του Travian θα ξεκινήσει στις 15.10.2012 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4 και φυσικά σαν κανονικής ταχύτητας server. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις12.10.2012 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι “Πρεσβείες του Travian – Server 2” θα μεταφερθούν στο Αρχείο μια μέρα πριν την έναρξη. Mε την παραπάνω ανακοίνωση ο διαχειριστής του ελληνικού Travian, προαναγγέλλει  άλλη […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.