Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Grepolis: Πολέμησε στο πλευρό του Ρωμαίου αυτοκράτορα

Ο αυτοκράτορας Μάρκος Βιτέλλος ζητάει τη βοήθειά σου στην εκστρατεία εναντίον του Βεσπασιανού, ο οποίος διεκδικεί το θρόνο. Ο προδότης αποτελεί κίνδυνο για την πόλη της Ρώμης.
Συγκέντρωσε ρωμαϊκές λεγεώνες


Τα καθημερινά καθήκοντα, όπως η κατασκευή κτιρίων, η έρευνα και οι μάχες, προσθέτουν Ρωμαίους στρατιώτες στο στρατό, έτοιμους να ξεκινήσουν τη μάχη για τη Ρώμη. Η σωστή στρατηγική παίζει καθοριστικό ρόλο. Σχεδίασε την εκστρατεία σου προσεκτικά!

Νίκησε τον Βεσπασιανό

Κάθε κερδισμένη μάχη αποφέρει πόντους τιμής που καθορίζουν την κατάταξή σου. Πολέμησε εναντίον παικτών, για να ανακαλύψεις ποιος είναι ο κυρίαρχος αυτού του πολέμου και ποιος θα γίνει ο ηρωικός διοικητής που εξασφάλισε την κυριαρχία του αυτοκράτορα.

Απόδειξε τη στρατηγική δεινότητά σου στα πεδία της μάχης γύρω από τη Ρώμη – σε περιμένουν πλουσιοπάροχες αμοιβές και ένας νέος ήρωας για τις πόλεις σο

 

Σχετικά άρθρα

Grepolis 2.06

Στις  6  Ιουλίου το νέο  update 2.06 του Grepolis 2 θα ενεργοποιηθεί στους en.grepolis.com (grepolis.net) servers.  Μπορεί να υπάρξει μικρό downtime. Features/Αλλαγές: • Παίχτες με 2 ή παραπάνω πόλεις, θα έχουν τον curator δωρεάν για μια μέρα • Ένα νέο  curator tutorial προστέθηκε και περιγράφει τα πλεονεκτήματα αυτού του premium feature • Οι ειδοποιήσεις για […]

Battlestar Galactica Event: Strike Top Gun Tournament

Γεια σας πιλότοι! Νομίζετε ότι είστε ο επόμενος πιλότος του Top Gun; Μπείτε στην νέα αεροπορική επιδρομή και στείλτε τους ανταγωνιστές σας στον Άδη, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 18:00 server time! Το event θα διαρκέσει 2 ώρες έως τις 20:00 ώρα του Server. Καλό κυνήγι πιλότοι!    

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.