Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Grepolis: Πολέμησε στο πλευρό του Ρωμαίου αυτοκράτορα

Ο αυτοκράτορας Μάρκος Βιτέλλος ζητάει τη βοήθειά σου στην εκστρατεία εναντίον του Βεσπασιανού, ο οποίος διεκδικεί το θρόνο. Ο προδότης αποτελεί κίνδυνο για την πόλη της Ρώμης.
Συγκέντρωσε ρωμαϊκές λεγεώνες


Τα καθημερινά καθήκοντα, όπως η κατασκευή κτιρίων, η έρευνα και οι μάχες, προσθέτουν Ρωμαίους στρατιώτες στο στρατό, έτοιμους να ξεκινήσουν τη μάχη για τη Ρώμη. Η σωστή στρατηγική παίζει καθοριστικό ρόλο. Σχεδίασε την εκστρατεία σου προσεκτικά!

Νίκησε τον Βεσπασιανό

Κάθε κερδισμένη μάχη αποφέρει πόντους τιμής που καθορίζουν την κατάταξή σου. Πολέμησε εναντίον παικτών, για να ανακαλύψεις ποιος είναι ο κυρίαρχος αυτού του πολέμου και ποιος θα γίνει ο ηρωικός διοικητής που εξασφάλισε την κυριαρχία του αυτοκράτορα.

Απόδειξε τη στρατηγική δεινότητά σου στα πεδία της μάχης γύρω από τη Ρώμη – σε περιμένουν πλουσιοπάροχες αμοιβές και ένας νέος ήρωας για τις πόλεις σο

 

Σχετικά άρθρα

Travian: Ξεκινάει αύριο ο server gr4!

Ο server gr4 θα κάνει επανεκκίνηση στις 29.04.2011 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4. Προεγγραφές γίνονται ήδη από τις 27.04.2011!  Προλάβετε να εγγραφείτε από την αρχή, ώστε να έχετε πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους που θα ξεκινήσουν αργότερα! Ο server θα τρέχει την νέα έκδοση του Travian T4! Παίξε τώρα Travian στον server gr4 (T4)!

To διάσημο OktoberFest στο Grepolis

To Grepolis γιορτάζει και φέρνει την διάσημη γερμανική γιορτή Oktoberfest, στην Αρχαία Ελλάδα! Η γιορτή αρχίζει στις 24 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως την 1η Οκτωβρίου. Για να συμμετέχουν στην γιορτή, οι παίχτες θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι θα υπάρχει συνεχώς αρκετή μπύρα για τους κατοίκους της πόλης τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.