Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Goodgame BigFarm Octoberfest event

goodgame bigfarm octoberfest event
Antonis Pavlou

Το Oktoberfest δεν θα πραγματοποιηθεί στη φυσική του μορφή φέτος (όπως συνέβη και πέρυσι). Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ακυρωθεί εντελώς. Ο χαζός Gaudi ξεκίνησε στο παιχνίδι οικοδόμησης Goodgame Big Farm την Παρασκευή. Μόλις φτάσετε στο επίπεδο 6, δικαιούστε να συμμετάσχετε. Έχετε προθεσμία έως τις 10 Οκτωβρίου για να ολοκληρώσετε τις εργασίες του event και να κερδίσετε βραβεία. Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση Goodgame BigFarm Octoberfest παρακάτω.

Τώρα θα βρείτε μια καμπίνα όπου μπορείτε να παρέχετε φαγητό και ποτά στους επισκέπτες. Θα βρείτε επίσης μικρότερες σκηνές γύρω από αυτή τη μαρκίζα όπου μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικά προϊόντα, όπως ποπ κορν, κουλούρια, σαλάτα, στιφάδο και σαλάτα για να καλύψετε τις ανάγκες των καλεσμένων. Αλλά πρόσεχε! Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιοι από τους συναδέλφους σας έχουν κουραστεί από αυτό το είδος εργασίας. Μπορείτε να επιβραβεύσετε τους συναδέλφους σας που ξύπνησαν έναν ή δύο υπηρέτες που κοιμούνται στο Goodgame Big Farm.
Η κατάταξή σας και οι επακόλουθες ανταμοιβές εξαρτώνται από το πόσο επιτυχημένες είναι οι προσπάθειές σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε κομψές διακοσμήσεις Oktoberfest στο Goodgame Big Farm Shop. Κάθε παίκτης που θα συνδεθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβει ένα δωρεάν τραπέζι Oktoberfest.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.