Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Forge of Empires Contemporary Era

H πολυαναμενόμενη Contemporary Era είναι live ήδη στο Forge of Empires. Οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε μια νέα εποχή ανοικοδόμησης κτιρίων και να χρησιμοποιήσουν σύγχρονες τεχνολογίες.

Η Contemporary Era εισάγει νέα κτίρια με Ασιατικό look. Οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι οι πόλιες τους έχουν γεμίσει με όμορφες λεπτομέρειες και σφύζουν από ζωή καθώς τις επεκτείνουν. Τουλάχιστον ένα κτίριο κάθε κατηγορίας έχει ένα κανάλι για να συμβαδίζει με το μοτίβο. Επίσης, να περιμένετε αναβαθμίσεις σταρτιωτικών κτιρίων που θα ενδυναμώσουν τον στρατό σας καθώς και έναν νέο χάρτη ηπείρου που έχει εμπνευστεί από ερημικά σκηνικά. Επίσης εισάγονται νέες μονάδες και νέοι επικεφαλής επαρχιών.

Το παρακάτω video για την Contemporary Era, τα εξηγεί όλα:

Σχετικά άρθρα

Pirate Storm: Πρώτα Γενέθλια με Δώρα!

Από σήμερα 31 Ιουλίου έως και στις 2 Αυγούστου, το Pirate Storm θα γιορτάζει τα γενέθλιά του, μαζί με όλους τους θαλασόλυκους πειρατές που συμμετέχουν στο παιχνίδι! Ένας χρόνος πέρασε ήδη από τότε που το Pirate Storm έκανε το παρθενικό του ταξίδι και παρόλο που είναι ακόμα στα πρώτα του βήματα, η αίσθηση όλων είναι […]

top 10 browser games

Τα top 10 Browser Games Στρατηγικής

To paixnidia-stratigikis.gr σας παρουσιάζει σήμερα μια λίστα με τα top 10 browser games Στρατηγικής . Η λίστα αυτή σχηματίστηκε με  βάση τα στατιστικά των clicks των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας το τελευταίο τρίμηνο.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.