Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Drakensang Online: Αφαιρέθηκε ο Κρύσταλλος της Αλήθειας

Με την έκδοση 139, καταργήθηκε ο Κρύσταλλοςτης Αλήθειας από το Drakensang Online. Δεν είναι πια απαραίτητοι καθώς θα έχεις πλέον τη δυνατότητα να αναγνωρίζεις όλα τα αντικείμενα δωρεάν.

Ως συνέπεια, προστέθηκαν επίσης ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στο παιχνίδι, όπως δωρεάν αυτόματο μάζεμα νομισμάτων για όλους ή μεταφορά σε μπουντρούμια για ασήμι κ.λπ. Όλα αυτά έχουν στόχο το Drakensang Online να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία δωρεάν παιχνιδιού.

Προστέθηκε επίσης ένα σύστημα επιτευγμάτων και άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Δέντρο της Γνώσης.

Επιστροφή λοιπόν στο Drakensang Online για να απολαύσουμε ακόμα πιο βελτιωμένο παιχνίδι!

Σχετικά άρθρα

Παιχνίδια Στρατηγικής: Ιστορική Αναδρομή Μέρος 1ο

Όλοι όσοι ασχολείστε με τα παιχνίδια στρατηγικής θα έχετε αναρωτηθεί πώς ξεκίνησαν όλα, ή πώς να έμοιαζε άραγε το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής. Εκτός από μερικούς που ίσως τα έζησαν και κάποιος άλλους που το έχουν ψάξει, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας  λύσουμε της απορίες! Μέσα στις […]

Πόσοι παίζουν League of Legends παγκοσμίως

Η σεζόν του 2014 ξεκίνησε επίσημα στο League of Legends και η Riot Games έδωσε στην δημοσιότητα ενημερωμένα νούμερα για τον αριθμό των παιχτών του League of Legends στον κόσμο. Πέρασε καιρός από την τελευταία σχετική ενημέρωση και τα ακόλουθα νούμερα είναι αρκετά ανεβασμένα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.