Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Το Company of Heroes επιστρέφει στο Δυτικό Μέτωπο

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Company of Heroes 2: The Western Front Armies, της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Company of Heroes 2™. To Western Front Armies βρίσκεται στα Ελληνικά καταστήματα με την προτεινόμενη λιανική τιμή των 17,99€ μόνο, είναι stand-alone multiplayer expansion αλλά συνδυάζεται τέλεια με το αρχικό Company of Heroes 2™ και περιλαμβάνει δύο νέους στρατούς, τους US Forces και τους Γερμανούς Oberkommando West καθώς και πολλά άλλα.

COH2_Armies_OKW_troisPont_cementaryGates_1403082692COH2_Armies_OKW_troisPont_RiverRun_1403082693

Όσοι λοιπόν θέλετε να συμμετάσχετε στην εμπειρία του Company of Heroes 2  τώρα, μπορείτε απευθείας να περάσετε στο δυτικό μέτωπο, να μην ασχοληθείτε με τους Σοβιετικούς και να προμηθευτείτε το πακέτο αυτό από τα Ελληνικά καταστήματα για 17,99€ ή σκέτο έναν από τους δύο στρατούς στο Steam για 12,99€, αποκτώντας πρόσβαση στον τεράστιο multiplayer κόσμο του Company of Heroes 2 με ελάχιστα χρήματα. Άσχετα με το πόσους ή ποιους στρατούς διαθέτετε, μπορείτε να παίξετε σε όλους τους χάρτες του Company of Heroes 2, σε όλα τα modes και εναντίον όλων των στρατών.

COH2_Armies_OKW_vauxFarmLands_bridge&mill_1403082694COH2_Armies_US_ettelbruckStation_RailstankBattle_1403082696

Oberkommando West

Βετεράνοι και εξοπλισμένοι με τα καλύτερα βαρέα άρματα του πολέμου, οι Oberkommando West φέρνουν καταστρεπτική ισχύ στο πεδίο της μάχης. Η τεχνολογική τους ανωτερότητα τους προσφέρει μία νέα σειρά από υπερ-βαρέα άρματα με τα οποία είναι έτοιμοι να ανακόψουν τις προσπάθειες των συμμάχων να πιέσουν στην ενδοχώρα της Γερμανίας.

COH2_Armies_US_ettelbruckStation_streetfighters_1403082697COH2_Armies_US_hurgtenforest_bridge_ambush_1403082699

US Forces

Παρόλες τις δυσκολίες, οι αμερικανικές δυνάμεις σε αυτή τη φάση έχουν ήδη καταγράψει αρκετές νίκες επί του άξονα. Ένας πολυάριθμος στρατός που όμως αποτελείται από πολίτες έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τον ισχυρότερο επαγγελματικό στρατό της Ευρώπης με 4 χρόνια εμπειρίας στο πεδίο της μάχης, και η γενναιότητα και ο ενθουσιασμός των στρατιωτών πρέπει να συνδυαστεί με την αεροπορική και αριθμητική υπεροχή ώστε να οδηγήσει σε περισσότερες νίκες.

COH2_Armies_US_laGlaieze_USF_artillery_1403082700COH2_Armies_US_vauxFarmLands_wallSkirmish_1403082702

Το Company of Heroes 2: The Western Front Armies μόλις κυκλοφόρησε για Windows PC. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.companyofheroes.com ή την ελληνική κοινότητα https://www.facebook.com/CompanyOfHeroesGreece.

COH2_Armies_OKW_laGlaieze_middleGround_1403082688COH2_Armies_OKW_LienneForest_townSkirmish_1403082690

Σχετικά άρθρα

total war rome 2 tv ad

To νέο promo video του Total War Rome 2 μας ψήνει ακόμα περισσότερο!

Τέσσερις μέρες απέμειναν για την κυκλοφορία του Total War Rome 2 και αυτό το Σαββατοκύριακο θα παίξει στην τηλεόραση το νέο διαφημιστικό του spotάκι. Επίσης, η εταιρεία παραγωγής του, κυκλοφόρησε ένα wiki / how to για νέους παίχτες, ώστε να διευκολύνει την ενασχόλησή τους με το πολυβραβευμένο παιχνίδι. Και το video και το wiki θα […]

The Settlers Online Πασχαλινή Προσφορά

Το Πάσχα των Καθολικών είναι λίγο νωρίτερα από το δικό μας. Παρόλα αυτά αυτό δεν μας εμποδίζει να εκμεταλλευθούμε την πασχαλινή προσφορά του The Settlers Online, που μας χαρίζει 20% περισσότερα διαμάντια με την ίδια τιμή έως τις 11 Απριλίου. Κλικ στο διαβάστε περισσότερα για να δείτε αναλυτικά την προσφορά.  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.