Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Νέο Company of Heroes 2: Western Front Armies

Στις 24 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το Company of Heroes 2: Western Front Armies. Πρόκειται για ένα standalone multiplayer game. Το Company of Heroes 2 εστιάζει πλέον την προσοχή του στο multiplayer κομμάτι και θα προσφέρει το Company of Heroes 2: The Western Front Armies στη multiplayer οικογένεια του Company of Heroes 2.

Ένα οικονομικό πακέτο (στα 19€) που θα προσφέρει δύο πλήρης multiplayer στρατούς, τους US Forces και τους German Oberkommando West, τον καθένα με τις δικές του τακτικές επιλογές, νέο πεζικό, ομαδικά όπλα, ικανότητες και βελτιώσεις, αρχικά οκτώ νέους χάρτες του δυτικού μετώπου και πολλά άλλα. Οι στρατοί αυτοί θα πωλούνται και ξεχωριστά (ψηφιακά μόνο) στη μισή τιμή.

COH2_Armies_ForestPersuit
Το πακέτο Western Front Armies θα εγκαινιάσει και ένα νέο σύστημα προόδου όπου θα επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν επιλογές τακτικού περιεχομένου για τους στρατούς τους και να μπαίνουν σε μεγαλύτερο βάθος και με καλύτερη εξειδίκευση στο παιχνίδι.Συνολικά λοιπόν οι παίκτες του Company of Heroes 2 θα μπορούν να μαχηθούν σε auto-match multiplayer σε 31 χάρτες ακόμα κι αν έχουν αγοράσει μόνο ένα στρατό. (με άλλους 1000 χάρτες διαθέσιμους στο Steam Workshop).

CoH2_Preorder_v2

Επίσης για όσους είναι σίγουροι ότι αυτό είναι το Company of Heroes που πάντα ήθελαν, υπάρχει και κάποιο Pre-Order Bonus δύο μοναδικών vehicle Skins (ένα για κάθε στρατό). Η προ-παραγγελία θα είναι μέσα στην επόμενη βδομάδα διαθέσιμη στα Ελληνικά καταστήματα.

Δείτε εδώ το βίντεο για περισσότερα για το Company of Heroes 2: Western Front Armies:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.