Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Age of Empires 4 Stress Test : σας προσκαλεί όλους στη μάχη αυτό το Σαββατοκύριακο

age of empires 4 stress test

Contents

Antonis Pavlou

Μετά την closed version του περασμένου μήνα, η επόμενη τεχνική δοκιμή για το AoE4 ξεκινά αυτήν την Παρασκευή. Θα μπορείτε να κατεβάσετε τη δοκιμαστική έκδοση απευθείας από το Steam ή την εφαρμογή Xbox Insider, ανεξάρτητα από το αν είστε χρήστης του Xbox Insider ή όχι. Το μόνο προαπαιτούμενο είναι ότι θα πρέπει να πληροίτε τις αρκετά λογικές ελάχιστες προδιαγραφές του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα σκανάρει τη συσκευή σας και θα προχωρήσει σε αυτόματες ρυθμίσεις γραφικών με βάση τις δυνατότητές της.

Μετά από πολλές ώρες συγκέντρωσης πόρων και ανάπτυξης κώδικα, η Microsoft συγκεντρώνει όσα περισσότερα στρατεύματα μπορεί για το επόμενο stress test του Age of Empires 4. Καλεί όλους να μπουν και να συμμετέχουν σε δοκιμαστική μάχη ώστε να τεσταριστούν οι αντοχές της διαδικτυακής υποδομή του παιχνιδιού.

Συνοπτικά

Το τεστ αυτής της εβδομάδας θα προσφέρει σχεδόν το ίδιο περιεχόμενο με το προηγούμενο, με μια εκπαιδευτική αποστολή, μικρες μάχες τεχνητής νοημοσύνης και πλήρεις αγώνες για πολλούς παίκτες. Αν και δεδομένου ότι αυτό είναι ένα stress test, οι developers παροτρύνουν έντονα τους παίκτες να παίξουν διαδικτυακούς αγώνες ενάντια σε πραγματικούς αντιπάλους. Τούτου λεχθέντος, αυτή η έκδοση έχει μερικές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις από την προηγούμενη δοκιμαστική έκδοση και θα σας επιτρέψει να δείτε περισσότερα πράγματα αυτή τη φορά.

Το stress test του Age of Empires 4 ξεκινά στις 8μμ ώρα Ελλάδας αυτήν την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, με όλες τις λεπτομέρειες διαθέσιμες στην ανακοίνωση του παιχνιδιού. Το Age of Empires 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά στο Steam, το Windows Store και το Xbox Game Pass στις 28 Οκτωβρίου.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση της εταιρείας

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τεχνικό Stress Test του Age of Empires IV από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ. PT (8μμ ώρα Ελλάδας) έως τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ. PT! Σωστά, ετοιμαζόμαστε για μια δοκιμή μεγάλης κλίμακας που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε την εμπειρία με το Age IV πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Διαβάστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τεχνικό Stress Test και μην ξεχάσετε να το πείτε στους φίλους σας!

Ήρθε η ώρα να συγκεντρώσετε τους στρατούς σας και να βοηθήσετε να τονιστούν τα συστήματα και οι υπηρεσίες του Age IV καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα.


Πώς διαφέρει αυτό το event από την κλειστή beta;


Εάν συμμετείχατε μαζί μας στο event Age IV Closed Beta τον Αύγουστο, καλώς ήλθατε ξανά! Αν δεν το κάνατε, χαιρόμαστε που σας έχουμε αυτή τη φορά.

Το Τεχνικό Τεστ Καταπόνησης διαφέρει από το Κλειστό Beta μας με τρεις βασικούς τρόπους:

Οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί! Αυτή τη φορά, έχουμε επικεντρωθεί στη δοκιμή κλίμακας των servers και των συστημάτων μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ημερομηνία κυκλοφορίας της 28ης Οκτωβρίου. Ένας λόγος που κάνουμε αυτό το event σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο είναι ότι μας ενδιαφέρει να οδηγήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα στην τεχνική δοκιμή πίεσης κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος για να βεβαιωθούμε ότι οι μάχες, τα λόμπι και τα πρόσθετα συστήματά μας είναι ισχυρά.


Το Τεχνικό Stress Test δεν θα κλείσει με πρόσκληση! Προηγουμένως, είχαμε κάποιες απαιτήσεις που δεν θα είναι απαραίτητες αυτή τη φορά. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Xbox Insider Hub (διατίθεται στο Microsoft Store) ή στο Steam, ανεξάρτητα από το αν είστε Age Insider ή όχι. Όσο μεγαλύτερο είναι το κοινό μας για αυτό το Τεχνικό stress test, τόσο πιο επιτυχημένο θα είναι!


Καλωσορίζουμε όλους τους παίκτες που πληρούν ή υπερβαίνουν τις ελάχιστες προδιαγραφές μας. Εισάγουμε πρόσθετες ρυθμίσεις εντός του παιχνιδιού στο Τεχνικό Stress Test, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί μας εφόσον πληροίτε τις ελάχιστες προδιαγραφές Age of Empires IV. Κατά τη διάρκεια αυτού του event, το παιχνίδι θα ανιχνεύσει αυτόματα και θα επιλέξει τις σωστές ρυθμίσεις βάσει υλικού, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων που περιλαμβάνονται ειδικά για συσκευές με ελάχιστες προδιαγραφές.


Τι περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο στο Τεχνικό Stress Test;


Οι περισσότερες πτυχές του παιχνιδιού που διατίθενται κατά τη διάρκεια αυτού του event θα επικεντρωθούν στην εμπειρία για πολλούς παίκτες. Ωστόσο, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε ενάντια στην AI μέσω του Multiplayer Custom Lobby, καθώς και να δοκιμάσετε το Mission Zero (το σεμινάριο του παιχνιδιού). Δεδομένου ότι πρόκειται για Τεχνικό Στρες Τεστ, σας ενθαρρύνουμε να παίξετε ενάντια σε άλλους συμμετέχοντες. Όσο περισσότερα δεδομένα λαμβάνουμε από διαφορετικές μάχες σε διάφορους διακομιστές, τόσο περισσότερη δράση θα μπορεί να αναλάβει η ομάδα ανάπτυξης για να προετοιμάσει τα συστήματά μας για τη μεγάλη μέρα.

Θα υπάρχουν τέσσερις πολιτισμοί – ο Αγγλικός, ο Κινέζικος, η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και η δυναστεία των Αββασιδών – και πέντε διαφορετικοί χάρτες.


Πώς μπορώ να συμμετέχω;


Την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση με έναν από τους δύο τρόπους:

  • Μέσω της εφαρμογής Xbox Insider Hub στον υπολογιστή. Απλώς ελέγξτε την καρτέλα Προεπισκόπηση για το Age of Empires IV για να κατεβάσετε την έκδοση για το Τεχνικό Τεστ Καταπόνησης.
  • Μέσω της σελίδας προϊόντος του βασικού παιχνιδιού του Age of Empires IV στο Steam. Θα δείτε μια ενότητα με τίτλο “Playtest” που θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε!
  • Η προ-εγγραφή είναι διαθέσιμη τώρα μέσω του Xbox Insider Hub και στο Steam. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή στο Τεχνικό Τεστ Άγχους, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Συχνές Ερωτήσεις μας, τις οποίες θα ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες.


Πού μπορώ να δώσω τα σχόλιά μου;


Θα μπορείτε να παρέχετε σχόλια στα επίσημα φόρουμ. Θα παρακολουθούμε άλλες τοποθεσίες που συχνάζουν τα μέλη της κοινότητας, αλλά θα έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να ακουστείτε αν παραμείνετε στα φόρουμ για αυτό το event!


Τι άλλαξε από την κλειστή beta;


Έχουν γίνει πολλές τροποποιήσεις και αλλαγές από το Closed Beta τον Αύγουστο:

  • Αλλαγές στην απόσταση της κάμερας. Με βάση τα κλειστά σχόλια beta, τροποποιήσαμε τη μέγιστη απόσταση που μπορεί να σμικρύνει η κάμερα. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη ορατότητα στην οθόνη ενώ παίζετε.
  • Εξισορρόπηση. Για όσους προσχώρησαν μαζί μας, θα παρατηρήσετε επιπλέον balancing που έχει εφαρμοστεί τόσο στον αγγλικό όσο και στον κινεζικό πολιτισμό.
  • Διορθώσεις σφαλμάτων. Εκτιμούμε πάντα την προσοχή της κοινότητας στη λεπτομέρεια! Η κλειστή ομάδα beta κάλεσε μια σειρά από σφάλματα που επηρέασαν οπτικές, ηχητικές, οικονομικές και ρυθμίσεις εντός παιχνιδιού που έχουν διορθωθεί σε αυτήν την έκδοση.

Είναι αυτό το συμβάν υπό NDA;


Σε αντίθεση με το Age IV Closed Beta, δεν θα εφαρμόσουμε μια Συμφωνία Μη Αποκάλυψης (NDA) κατά τη διάρκεια του Τεχνικού Τεστ Καταπόνησης. Θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να παίξετε όσο το δυνατόν περισσότερο και να μειώσουμε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να συμμετάσχετε μαζί μας. Θέλουμε επίσης να βεβαιωθούμε ότι μπορείτε να προσκαλέσετε και να παίξετε με τους φίλους σας σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.