Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

3η Πανελλήνια Συνάντηση Παικτών World Of Warcraft

Με την ευκαιρία του νέου expansion του μεγαλύτερου MMORPG στον κόσμο “WORLD OF WARCRAFT”: το ‘Warlords of Draenor’, διοργανώνεται και πάλι μετά από 4 χρόνια μια Πανελλήνια συνάντηση παικτών WoW και φίλων του online gaming το Σάββατο 8 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο bar-club EXCALIBUR-AVALON στο Ψυρρή

Την συνάντηση στην Ελλάδα υποστηρίζει η ίδια η Blizzard και αρκετοί ακόμα χορηγοί, ενώ όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις θα μοιραστούν δώρα μετά από κλήρωση. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους του online gaming να γνωριστούν μεταξύ τους, να συζητήσουν για τις εμπειρίες τους και να ανταλλάξουν νέα για το αγαπημένο τους παιχνίδι, με φόντο το ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Excalibur Avalon, με πολύ ποτό, φαγητό, και ατελείωτη μουσική.

Horde-Fix
Ειδικά για την μέρα – ξεχωριστός τιμοκατάλογος με εξαιρετικές τιμές, και ονόματα φαγητών/ποτών από το World of Warcraft!
FB event : https://www.facebook.com/events/744780272254389/

Η είσοδος στην συνάντηση είναι  ΔΩΡΕΑΝ για όλους

Σχετικά άρθρα

company of heroes 2 multiplayer mode

Company of Heroes 2: Ανάλυση της Single-Player Campaign

Το Company of Heroes 2, το παιχνίδι στρατηγικής με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία επιστρέφει στο Ανατολικό Μέτωπο στις 25 Ιουνίου. Στην παρουσίαση που ακολουθεί θα πάρετε μια πρώτη γεύση των στοιχείων της υπόθεσης του Single Player Campaign ενώ ακολουθεί ανάλυση των 8 πρώτων αποστολών. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι υπάρχουν και συνεργατικές co-op ιστορικές αποστολές […]

Χριστουγεννιάτικη προσφορά The West

Χριστουγεννιάτικο event στο The West!

Πλησιάζουν οι γιορτές και το ένα μετά το άλλο τα online παιχνίδια θα αρχίσουν όπως αναμένεται τις εορταστικές τους προσφορές και events. Πρώτο ήρθε το The West, το οποίο μας φέρνει ένα εορταστικό ημερολόγιο με άθλους και δώρα!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.