Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

H πολιορκία Καρχηδόνας στο Rome Total War 2!

rome 2 total war

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, το Rome Total War 2 το περιμένουμε τον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο του 2013! Tα βιντεάκια όμως έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και σήμερα θα δείτε την πολιορκία Καρχηδόνας!

Total War: Rome 2,  Πολιορκία Καρχηδόνας

146 π.Χ.
Ο λαμπρός στρατηγός Σκιπίων Αιμιλιανός έχει σταλεί από τη Ρώμη στην Καρχηδόνα για να καταφέρει να σπάσει το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι λεγεώνες. Επί τρία χρόνια η Καρχηδόνα πολιορκείται. Επί τρία χρόνια συνεχίζει και αντιστέκεται, και περιγελά την ισχύ της Ρώμης. Για να πέσουν τα τείχη απαιτείται απάνθρωπη αποφασιστικότητα και μία σχεδόν αυτοκτονική αμφίβια επίθεση. Ο νεαρός ύπατος ξέρει πολύ καλά ότι το τίμημα για τη νίκη θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περιμένει η Σύγκλητος.

Το πρώτο βίντεο από in-game footage για το Rome 2, τη συνέχεια της πολυβραβευμένης σειράς παιχνιδιών στρατηγικής Total War είναι γεγονός. Το Rome 2 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2013 για το PC.

Total War: Rome II – Carthage Battle Gameplay Walkthrough

Αναρωτιέσαι πόσο επική μπορεί να γίνει μια μάχη; Ο James Russell, από την εταιρεία ανάπτυξης Creative Assembly, μας ξεναγεί σε μια επική μάχη στο επερχόμενο νέο Total War: Rome II!

 

 

Θέλετε κι άλλες μάχες όπως η πολιορκία Καρχηδόνας, στο Rome Total War 2;  Παρακολουθήστε το επίσημο ελληνικό κανάλι Total War Greece στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Valentine’s Event Στο Forge of Empires

Η εκδήλωση του Forge of Empires για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για το 2015 αρχίζει την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου. Θα είναι προνόμιό σας να αποφασίσετε το μέλλον των τριών αυτών ανθρώπων: του Ρομπέν και του Σερίφη, σκληροί άντρες που ανταγωνίζονται και η Μάριον – ένα κορίτσι αναμεμιγμένο σε μία σειρά σχετικά δραματικών γεγονότων. Η […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.