Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Η HiQroup Team και το O-WN game

Η HiQroup Team μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση για το νέο της παιχνίδι στρατηγικής, την οποία και δημοσίευουμε:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το πρώτο μας παιχνίδι εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται να μπει στην φάση του testing. Το παιχνίδι μας με τίτλο Ο-WN βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάπτυξης και εσωτερικού ελέγχου. Οι εγγραφές για beta testers άρχισαν! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.p-cy.com για να λάβετε μέρος.

Λίγα λόγια για την ομάδα μας

Η HiQroup Team είναι μια ομάδα από gamers που σπούδασαν προγραμματισμό, σχέδιο, διαφήμιση κ.α, αποτελείται κυρίως από Έλληνες που βρίσκονται εντός και εκτός Ελλάδας.

Είμαστε άτομα που με μεράκι και σκληρή δουλειά, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο μέσα στον οποίο οι παίκτες θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, θα χτίσουν δυνατούς δεσμούς αλλά και θα ανταγωνιστούν σκληρά.

Γνωριστήκαμε μέσα από το πάθος μας για τα παιχνίδια και δεθήκαμε γιατί θέλαμε κάτι περισσότερο: Να φτιάξουμε το δικό μας παιχνίδι.

Ξεκινήσαμε την ανάπτυξη του O-WN, με αργά και σταθερά βήματα πριν από αρκετό καιρό, το εγχείρημά μας μεγάλωσε, ωρίμασε όπως άλλωστε ωριμάσαμε και μεγαλώσαμε εμείς οι ίδιοι και όπως θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε, μέσα από τις εμπειρίες που θα μας δώσει το Ο-WN.

Το Ο-WN, online παιχνίδι στρατηγικής βγαλμένο από τις εμπειρίες μας, την φαντασία μας και με πολλή δουλειά, σκοπεύει να δώσει ότι καλύτερο γίνετε και όλα αυτά που θέλαμε να δούμε εμείς όταν εμείς παίζαμε θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας, να γίνει το ΔΙΚΟ μας – ΔΙΚΟ σας παιχνίδι.

 

 

Τι είναι το Ο-WN

Το Ο-WN είναι ένα free to play 2.5D browser MMORTS το οποίο εκτυλίσσεται στο διάστημα μετά απ’ τη φυγή του ανθρώπου από την Γη η οποία βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με έναν κομήτη.

Οι παίκτες εξερευνούν το σύμπαν και δημιουργούν αποικίες σε νέους πλανήτες, χτίζουν πολλά και διάφορα κτίρια, αναπτύσσουν στόλους από διαστημόπλοια, οργανώνουν άμυνες, συνάπτουν συμμαχίες και σχεδιάζουν τις επιθέσεις τους.

Planet Surface

Οι στρατηγικές και οι τακτικές του κάθε παίχτη έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον κόσμο του Ο-WN, αφού οι πράξεις και οι κινήσεις των συμμαχιών αλλάζουν την ροή του παιχνιδιού κάθε στιγμή.

Το O-WN προσφέρει ποικίλες προκλήσεις. Από την επιβίωση και ευημερία των πλανητών, μέχρι την ναυπήγηση μιας αρμάδας και από την οργάνωση μιας ερευνητικής αποστολής μέχρι τις επόμενες κινήσεις σε έναν πόλεμο, η επιτυχία των παικτών να ανταπεξέλθουν θα ορίσει την μορφή του κόσμου.

Όλα όμως μπορεί να αλλάξουν, καθώς αποκαλύπτονται τα μυστικά που κρύβει το σύμπαν, ένα σύμπαν που την μια στιγμή σε ανταμείβει μόνο και μόνο για να σε απειλήσει με εξαφάνιση την επόμενη στιγμή.

Οι φυλές που διαθέτει το O-WN είναι τέσσερις (4), με τους γήινους να είναι η πρώτη διαθέσιμη φυλή του παιχνιδιού και οι υπόλοιπες να κάνουν την εμφάνισή τους καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται και η ανθρωπότητα απλώνεται στο σύμπαν.

Shipyard

Οι παίκτες του O-WN έχουν στην διάθεσή τους λεπτομερή καθοδήγηση (in-game tutorials) αλλά και πλούσιο αρχείο (documentation) τα οποία θα τους βοηθήσουν τόσο στο να ξεκινήσουν και να αναπτύξουν την πρώτη τους αποικία (εκτιμώμενος χρόνος λιγότερος της μιας ώρας), όσο και στα πρώτα τους βήματα στην εξερεύνηση του σύμπαντος.

Το Ο-WN είναι διαθέσιμο σε τέσσερις γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά και ρώσικα και σκοπός μας είναι να προχωρήσουμε σε περισσότερες γλώσσες στο μέλλον.

O-WN Game Site

Τα στοιχεία του Ο-WN τα οποία θα είναι διαθέσιμα την περίοδο του testing είναι:

 • 1 φυλή : Γήινοι (Yeenos).
 • 22 διαφορετικά κτήρια.
 • 15 είδη διαστημοπλοίων.
 • 1 ανεξερεύνητος γαλαξίας.
 • 100 χιλιάδες άστρα και πάνω από ένα εκατομμύριο πλανήτες.
 • 4 πυλώνες οικονομίας: 2 είδη υλών, πληθυσμός και ενέργεια.
 • Δυνατότητα ανάπτυξης μεγάλου δικτύου αποικιών.
 • Δυνατότητα ναυπήγησης αρμάδας.
 • 90 Διαφορετικοί πλανήτες προς αποίκηση

Επιπρόσθετα θα υπάρχουν τρεις διαφορετικοί κύκλοι παιχνιδιού που διαφέρουν τόσο στην διάρκεια, όσο και στην έκταση που θα έχει το σύμπαν.

 • Μικρό σύμπαν διάρκειας 2 εβδομάδων και ανάδειξη νικητών.
 • Μέτριο σύμπαν διάρκειας 3 μηνών και ανάδειξη νικητών.
 • Μεγάλο σύμπαν διάρκεια 1 χρόνου και ανάδειξη μεγάλων νικητών.

Το τέλος του κάθε κύκλου θα σηματοδοτείται από εορταστικές εκδηλώσεις πριν από το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου παιχνιδιού.

Overview

 

Στοιχεία

Ανάπτυξη:     HiQroup

Πλατφόρμα:   Φυλλομετρητής (Web Browser)

Κόστος:         Δωρεάν

Μέγεθος:       Μόνο στο Διαδίκτυο

Τεχνολογία:   HTML 4/5 CSS3

Επικοινωνία:

Game Portal: http://www.p-cy.com

Social Site:   https://www.facebook.com/PlayOWN

Forum: http://forum.p-cy.com/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCkxrrxL458_uRkgVxT7AZhg

Wiki: -Υπό Κατασκευή-

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.