Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Ένας Travian server ξεκινάει: ώρα για νέες μάχες!

Ετοιμάσου για μάχη! Σήμερα ξεκινάμε το server3 γ ια το Travian. Να είσαι εκεί από την αρχή για να κατακτήσεις τον νέο κόσμο!

 

Μπες σε αυτόν τον νέο και παρθένο κόσμο και απόλαυσε τα ακόλουθα προτερήματα:

  • Χρησιμοποίησε την εμπειρία σου: Η εμπειρία σου στο Travian θα σου δώσει το προτέρημα σε σχέση με τους νεότερους παίκτες και θα μπορέσεις να προοδεύσεις γρηγορότερα.
  • Γίνε ένας από τους πρώτους: Ο νέος κόσμος αποικείτε γρήγορα! Να είσαι γρηγορότερος από τους άλλους και να χρησιμοποιήσεις το πλεονέκτημα για να αναπτήξεις τα χωριά σου και να εκπαιδεύσεις τα στρατεύματά σου.
  • Βελτίωσε τις τακτικές σου: Χρησιμοποίησε τον νέο κόσμο να μάθεις από τα λάθη και τις οπισθοδρομήσεις σου σε προηγούμενους γύρους και να τελειοποιήσεις την στρατηγική σου!

travian

 

Σχετικά άρθρα

Το Company of Heroes επιστρέφει στο Δυτικό Μέτωπο

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Company of Heroes 2: The Western Front Armies, της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Company of Heroes 2™. To Western Front Armies βρίσκεται στα Ελληνικά καταστήματα με την προτεινόμενη λιανική τιμή των 17,99€ μόνο, είναι stand-alone multiplayer expansion αλλά συνδυάζεται τέλεια με το αρχικό Company of Heroes 2™ και περιλαμβάνει δύο νέους στρατούς, […]

Προλάβετε δωρεάν το πρώτο Paid DLC του Rome II !

Έρχονται οι Νομάδες στο Total War: Rome II, στο πρώτο Paid DLC του Rome II που θα είναι δωρεάν για περιορισμένο χρόνο! Το Nomadic Tribes Culture Pack είναι διαθέσιμο από σήμερα στο Rome II και θα κοστίζει 7,49€. Όποιος μπει όμως στο Rome II από σήμερα και για μια βδομάδα (μέχρι τις 29 Οκτωβρίου) θα το κατεβάσει […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.