Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Συμβουλές και στρατηγικές για Farmerama

Contents

Antonis Pavlou

Εισαγωγή στο Φαρμεραμα

Καταρχήν, για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Φαρμεραμα, ακολουθεί μια γρήγορη εισαγωγή. Το Farmerama είναι ένα συναρπαστικό και κοινωνικό παιχνίδι που παίζεται στον browser, αλλά και στο Facebook. Το απολαμβάνουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Στο άρθρο αυτό θα βρείτε μια εισαγωγή στις συμβουλές και στρατηγικές για Farmerama. Δείτε πώς να παίξετε: Το παιχνίδι αποτελείται βασικά από τέσσερις διαφορετικές φάσεις: Δημιουργία, ανάπτυξη, πώληση και συγκομιδή.

Η φάση κατασκευής είναι πολύ εύκολη. Ξεκινάτε επιλέγοντας ένα οικόπεδο όπου θα θέλατε να είναι το αγρόκτημά σας και μετά αρχίζετε να χτίζετε το αγρόκτημά σας. Μόλις τελειώσετε με το κτίριο, κερδίζετε πόντους εμπειρίας και μπορείτε να αγοράσετε και να εκπαιδεύσετε νέα ζώα, καλλιέργειες και ζώα. Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να αρχίσετε να μαθαίνετε μερικά cheats του Farmerama.

Farmerama hints

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα farmerama tips είναι ότι σας βοηθούν να περάσετε από κάθε ένα από τα τέσσερα στάδια πολύ πιο εύκολα. Για παράδειγμα, ένα από τα κόλπα είναι η φύτευση καλλιεργειών σε σειρές. Γιατί; Επειδή είναι πολύ διασκεδαστικό και επίσης σας βοηθά να κερδίσετε περισσότερους πόντους εμπειρίας. Ωστόσο, δεν θέλετε να κάνετε αυτό το τέχνασμα όποτε χρειαστεί να αυξήσετε το επίπεδό σας, καθώς οι βαθμοί εμπειρίας θα αρχίσουν να γίνονται πολύ χαμηλοί εάν συνεχίσετε να το κάνετε.

Υπάρχουν πολλά άλλα κόλπα και cheats, πάρα πολλά για να αναφερθούν όλα εδώ. Θα ακολουθήσουν και επόμενα άρθρα με αναλυτικά βήματα για το καθένα συγκεκριμένα. Μερικά από τα καλύτερα cheats του Farmerama περιλαμβάνουν τη χρήση κόλπων για να επεκτείνετε τη ζωή του αγροκτήματός σας. Αυτές οι συμβουλές Φαρμεράμα είναι εξαιρετικά χρήσιμες και αξίζει να τις μάθετε. Στην πραγματικότητα, μαθαίνοντας αυτά τα κόλπα και χρησιμοποιώντας τα μαζί με farmerama στρατηγικές, μπορείτε να περάσετε το παιχνίδι πολύ πιο γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων.

Επιπλέον hints and cheats

Εάν αναζητάτε τις καλύτερες συμβουλές και στρατηγικές για Farmerama, μπορείτε να επισκεφθείτε μερικούς ιστότοπους που είναι αφιερωμένοι σε αυτό το θέμα. Πολλοί άνθρωποι έχουν γράψει τις δικές τους συμβουλές και κόλπα. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε από τα σημεία εμπειρίας τους, καθώς και συμβουλές και τεχνικές. Υπάρχουν επίσης πολλά διαθέσιμα βίντεο που σας δείχνουν ακριβώς πώς να ολοκληρώσετε διάφορες εργασίες στο παιχνίδι. Έτσι, εκμεταλλευόμενοι αυτά τα βίντεο, καθώς και άλλες συμβουλές και κόλπα, μπορείτε να κάνετε το αγρόκτημά σας να μεγαλώσει πολύ πιο γρήγορα, ακόμα και όταν δεν παίζετε.

Όλες αυτές οι συμβουλές και συμβουλές πρέπει να σας δώσουν ένα πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό με άλλους αγρότες. Τώρα που το Φαρμεραμα υπάρχει για αρκετά χρόνια (σχεδόν 11), ξέρετε ότι εξελίσσεται συνεχώς, αλλά γνωρίζετε επίσης ότι πιθανώς έχει από τα καλύτερα διαθέσιμα διαδικτυακά cheat. Μπορείτε να ξεκινήσετε αρχικά το παιχνίδι μαθαίνοντας τα πάντα για τα cheat και τα κόλπα του farmerama. Μόλις μάθετε τα κόλπα, μπορείτε πραγματικά να αρχίσετε να κερδίζετε το επιπλέον εισόδημα και τις credits που χρειάζεστε για να μεγαλώσετε γρήγορα τη φάρμα σας. Απλά αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε μερικές στρατηγικές Farmerama και μπορείτε να προχωρήσετε πολύ πιο γρήγορα από ό, τι νομίζετε.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.