Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Πώς να αποκτήσω χρυσό στο Big Farm της Goodgame – Τα κύρια farming tips

Ψάχνετε μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε χρυσό στο Goodgame Big Farm; Λοιπόν, έχω μερικές δωρεάν συμβουλές για το Big Farm για εσάς. Βλέπετε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Προσπαθούν να αγοράσουν χρυσό από έναν διαδικτυακό έμπορο χρυσού, αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι δεν είναι τόσο απλό. Αντίθετα, συνεχίζουν να καλλιεργούν περισσότερες φάρμες και να αφιερώνουν πολύ χρόνο. Από την άλλη πλευρά, θα σας συμβούλευα να ακολουθήσετε αυτά τα 4 βήματα παρακάτω.

Πρώτο βήμα

Εάν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία όσον αφορά τη γεωργία στο Big Farm, τότε ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διαδικτυακό έμπορο χρυσού. Μπορείτε να τα βρείτε σε όλο το internet. Ωστόσο, εάν θέλετε να πετύχετε μια πραγματικά καλή συμφωνία, τότε θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε μόνοι σας αντί να μεταβείτε σε μια διαδικτυακή τοποθεσία εμπόρων χρυσού. Αυτοί οι τύποι θα σας δώσουν μερικές καλές συμβουλές και συμβουλές για το πώς να καλλιεργήσετε χρυσό, αλλά δεν θα πρότεινα να αγοράσετε τον χρυσό που θα σας προσφέρουν. Όταν μάθετε τις απαραίτητες δεξιότητες, τότε απλά θα κάθεστε εκεί και θα παρακολουθείτε το χρυσό σας να αυξάνεται. Ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγο επανεκπαίδευση μετά από λίγο καιρό επειδή θα χρειαστείτε νέους τρόπος για να βγάλετε χρυσό στο Goodgame.


Δεύτερο βήμα

Μόλις ρυθμίσετε τον λογαριασμό χρυσού της φάρμας σας, πηγαίνετε και βρείτε μερικά καλά μέρη για να καλλιεργήσετε. Προτείνω το δάσος και το Outland γιατί υπάρχει πάντα κάτι για να βγάλεις εκεί. Και υπάρχουν επίσης σπάνια αντικείμενα για αναζήτηση.

Τρίτο βήμα

Ρίξτε μια ματιά στο απόθεμά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε στην αποθήκη σας. Εάν δεν το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε ή είστε πρόθυμοι να πουλήσετε. Στη συνέχεια, αναζητήστε τα σπάνια αντικείμενα που θέλετε. Μερικές φορές μπορούν να βρεθούν εκεί που δεν το περιμένετε . Πρέπει να γνωρίζετε τα σημεία για να λάβετε αυτά τα σπάνια είδη.

Τέταρτο βήμα

Όταν βρείτε τα σημεία, φροντίστε να τα σημειώσετε στον χάρτη σας. Με αυτόν τον τρόπο, εάν χρειάζεστε, θα ξέρετε ακριβώς πού να πάτε για να πάρετε το επιθυμητό αντικείμενο. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε πότε πρέπει να πάτε να καλλιεργήσετε ή να πάτε στον οίκο δημοπρασιών. Το Auction House είναι πολύ χρήσιμο για την παραγωγή χρυσού. Αλλά μπορεί να είναι επικίνδυνο. Επομένως, παρακολουθήστε το.

Αυτό είναι. Ελπίζω να απάντησα σε κάποιες βασικές ερωτήσεις σας σχετικά με το πώς μπορώ να αποκτήσω χρυσό στο Goodgame Big Farm. Παίξτε το παιχνίδι και απολαύστε το και με τον καιρό θα γίνετε experts!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.