Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Οι μάχες στο Imperia Online

imperia online μαχες

Πολλοί έχετε ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός στο καταπληκτικό Imperia Online και έχετε ξεκινήσει την πορεία σας προς την δόξα! Όσοι όμως δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το δωρεάν αυτό browser game στρατηγικής, δείτε στα παρακάτω video μια αναλυτική επεξήγηση για τις μάχες στο Imperia Online και τι συμβαίνει όταν 2 στρατοί έρχονται αντιμέτωποι.

Στο πρώτο video διάρκειας 3:32 παρουσιάζονται τα διαφορετικά είδη στρατευμάτων που αποτελούν τον στρατό μας και το πώς τα αναπτύσσουμε στο πεδίο της μάχης.

 

Στο δεύτερο video διάρκειας 5 λεπτών, παρουσιάζεται η σειρά με την οποία συγκρούονται τα στρατεύματα καθώς και ειδικά θέματα για την μάχη σε παράταξη και την πολιορκία.

Σχετικά άρθρα

Grepolis: Ανανέωση στο mode διακοπών

To νέο σύστημα διακοπών εφαρμόζεται από σήμερα στο Grepolis 2. Οι παίχτες εξακολουθούν να έχουν 42 μέρες κάθε χρόνο ως συνήθως, αλλά πλέον θα λαμβάνουν νέες ημέρες διακοπών ακριβώς έναν χρόνο μετά την εγγραφή τους (αυτό δεν ισχύει για μέρες διακοπών που ο χρήστης αγοράζει)

forge of empires

Παίξε Forge of Empires στο Linux!

Πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να παίξουν το αγαπημένο μας Forge of Empires σε υπολογιστή με Linux. Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να παίξουμε το παιχνίδι σε Firefox, Opera ή οποιονδήποτε άλλο browser σε σύστημα Linux, εκτός από τον Google Chrome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.