Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Grepolis: Ανανέωση στο mode διακοπών

To νέο σύστημα διακοπών εφαρμόζεται από σήμερα στο Grepolis 2.

Οι παίχτες εξακολουθούν να έχουν 42 μέρες κάθε χρόνο ως συνήθως, αλλά πλέον θα λαμβάνουν νέες ημέρες διακοπών ακριβώς έναν χρόνο μετά την εγγραφή τους (αυτό δεν ισχύει για μέρες διακοπών που ο χρήστης αγοράζει)

Επιπρόσθετα, ο χρήστης πλέον μπορεί να αγοράζει μέρες διακοπών με το premium account. Αρκεί να πάμε στις Ρυθμίσεις > Vacation Mode για να διαβάσουμε λεπτομερώς για το νέο σύστημα και να αγοράσουμε επιπλέον μέρες διακοπών εφόσον τις χρειαζόμαστε.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν ενεργοποιούμε το Vacation Mode στον λογαριασμό μας στο Grepolis, γινόμαστε ουσιαστικά άτρωτοι από τις επιθέσεις των αντιπάλων μας!

Σχετικά άρθρα

Total War Rome 2: Caesar in Gaul

Κυκλοφόρησε τo νέο πακέτο DLC για το Total War: Rome II . Ονομάζεται Caesar in Gaul και διαθέτει single player και multiplayer campaign με τους Γαλατικούς πολέμους του Καίσαρα καθώς και προσθήκες στους multiplayer στρατούς Ρωμαίων και Γαλατών στο κανονικό Rome II.

To ελληνικό site του travian

Ανάπτυξη χωριού στο Travian

Πώς γίνεται η σωστή ανάπτυξη χωριού στο Travian; Αναρωτηθήκατε ποτέ για το τι πρέπει να χτίσετε, τι να γκρεμίσετε και τι να μην το υπολογίζετε καν; Αν ναι, τότε ο παρακάτω οδηγός σας ενδιαφέρει. Θα αναπτύξουμε την περίπτωση ενός επιθετικού παίχτη ( ο αμυντικός μπορεί να κάνει το ίδιο αλλά με αμυντικές μονάδες).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.