Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Great Buildings Tutorial για Forge of Empires (video)

forge of empires

Μόλις πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν τα Great Buildings στο Forge of Empires και πιθανόν να έχετε δει και κάποια στην γειτονιά σας! Τα τεράστια αυτά κτίρια μοιάζουν υπέροχα και επιπρόσθετα μπορούν να μας χαρίσουν σημαντικά μπόνους. Το να χτίσεις ένα Great Building απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, οπότε για να σας υποστηρίξουν σε αυτή την αποστολή, οι developers της Innogames κατέγραψαν το παρακάτω Great buildings tutorial. Είναι σε μορφή video,  μικρό, μόλις 2:27 και αξίζει σίγουρα την προσοχή σας!

Σχετικά άρθρα

forge of empires world cup event

Μουντιάλ στο Forge of Empires!

Από τις 12 Ιουνίου, το Forge of Empires γεμίζει με γκολ! Όλος ο κόσμος θα ζει στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, όμως το Forge of Empires Soccer Cup ξεκινάει μέσα στο Forge of Empires!

Travian 7th year aniversary

Τravian Προσφορά Χρυσού

Έφτασε η στιγμή: Το Travian γιορτάζει τα 7α γενέθλιά του! 7 χρόνια Travian – πολλά συνέβησαν σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτήν την στιγμή έχουμε την τέταρτη έκδοση του Travian και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι ακόμα περισσότερο. Χρησιμοποιούμε αυτήν την ευκαιρία για να γιορτάσουμε μαζί σας! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει μια νέα […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.