Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Το Forge Of Empires Wiki είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για αρχάριους και τους πιο έμπειρους

forge of empires


Το Forge Of Empires wiki είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και χρήσιμα στο περιεχόμενο του παιχνιδιού. Ο κύριος στόχος αυτού του ιστότοπου είναι να δείξει πώς να κάνετε επιτυχημένες επιδρομές στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να είναι σε θέση να οικοδομήσει έναν ισχυρό πολιτισμό, ξεκινώντας από την πόλη. Για το σκοπό αυτό, ο ιστότοπος περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία κτιρίων όπως ακαδημίες, μοναστήρια και αποθήκες. Επιπλέον, το wiki παρέχει πολλά εργαλεία όπως συνταγές δόμησης, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για παίκτες που είναι νέοι στο παιχνίδι. Οι συνταγές σας δίνουν μεγάλη ποικιλία και σας επιτρέπουν να φτιάξετε ό, τι χρειάζεστε.

Forge of Empires guilds

Εκτός από την οικοδόμηση των δομών μόνοι σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες συντεχνίες. Μπορείτε να αγοράσετε υπηρεσίες, αντικείμενα και χρυσό από άλλες συντεχνίες. Ο τρόπος που το κάνετε ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο της συντεχνίας με την οποία εργάζεστε. Για παράδειγμα, η συντεχνία των κλεφτών έχει διαφορετική μέθοδο αγοράς από μια συντεχνία Mages. Το Forge Of Empires Wiki διαθέτει εξαιρετικές πληροφορίες για όλους τους διαφορετικούς τύπους συντεχνιών και παρέχει ένα παράδειγμα για τον τρόπο αγοράς των αντικειμένων που χρειάζεστε από άλλες συντεχνίες.

Κάθε συντεχνία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Μερικές συντεχνίες υπερέχουν στην άμυνα και τη θεραπεία, ενώ άλλες υπερέχουν στην επίθεση. Εάν η τάξη σας θέλει να είναι γνωστή για ορισμένες τεχνικές, φροντίστε να τεκμηριώσετε αυτές τις πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με τις γενικές στρατηγικές μάχης. Κάνοντας αυτό, δείχνετε την ικανότητά σας ως μαχητής ή θεραπευτής αποδεικνύοντας ότι μπορείτε να πολεμήσετε καλά. Μπορείτε ακόμη και να συμπεριλάβετε βίντεο που δείχνουν τις ικανότητές σας.

forge of empires wiki

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέχετε είναι η χρήση υπηρεσιών άλλων συντεχνιών. Μπορεί να υπάρχουν νομικά και απλήρωτα χρέη μεταξύ εσάς και άλλων συντεχνιών. Για να αποφύγετε νομικά προβλήματα, χρησιμοποιείτε πάντα υπηρεσίες ουδέτερου μέρους. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τα επαγγέλματα άλλων παικτών για να αποκτήσετε πρώτες ύλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή των κτιρίων και των εργαλείων της συντεχνίας σας.

Μοιραστείτε τη γνώση

Μπορείτε να μοιραστείτε πληροφορίες με άλλους παίκτες. Όταν βρίσκεστε σε μια τάξη, μπορείτε να μοιραστείτε πολύτιμες πληροφορίες που χρειάζονται άλλοι παίκτες, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύουν ώρες ψάχνοντας μόνοι τους. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε στρατηγικές μάχης για άλλους παίκτες που μπορεί να τους φανούν χρήσιμοι. Το forge of empires wiki παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν παίκτες όπως εσείς να σχεδιάσετε τις λειτουργίες της συντεχνίας σας.

Οι πληροφορίες στον ιστότοπο ενημερώνονται συχνά, οπότε δεν θα υπάρχει καθυστέρηση στις πληροφορίες. Υπάρχουν φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε τυχόν ζητήματα που έχετε με το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο καθώς μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις όταν είστε κολλημένοι. Το φόρουμ είναι εποπτευόμενο, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλοι έχουν καλή στιγμή. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Forge of Empires wiki για τη δική σας έρευνα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.