Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Παίξε Forge of Empires στο Linux!

forge of empires

Πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να παίξουν το αγαπημένο μας Forge of Empires σε υπολογιστή με Linux. Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να παίξουμε το παιχνίδι σε Firefox, Opera ή οποιονδήποτε άλλο browser σε σύστημα Linux, εκτός από τον Google Chrome!

Αυτό προκαλείται από το γεγονός ότι ο Flash player 11.3 δεν υποστηρίζεται ακόμα σε συστήματα Linux και αυτό οφείλεται στην υποστήριξη που (δεν) παρέχει η Adobe στο λογισμικό της. Η InnoGames γνωρίζει αυτό το πρόβλημα και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει.

Προς το παρόν όμως, ο μόνος τρόπος για να παίξουμε Forge of Empires στο Linux είναι να χρησιμοποιήσουμε τον Google Chrome browser. Ο Chrome περιέχει το Flash 11.3 και επομένως είναι έτοιμος για το Forge of Empires!

Σχετικά άρθρα

To ελληνικό site του travian

Οδηγός ανάπτυξης Ρωμαίων στο Travian

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΡΩΜΑΙΟΥ Οι Ρωμαίοι αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα φυλή Travian και για κάποιο λόγο σχεδόν ο καθένας συμβουλεύει νέους παίχτες να τους επιλέξουν. Αυτό αποτελεί μάλλον λάθος καθώς οι περίσσοτεροι άπειροι παίχτες που θα κάνουν αυτή την επιλογή σε μικρό χρονικό διάστημα καταλήγουν φάρμες. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για κακή φυλή απλά παίζεται με […]

To καλύτερο free online Παιχνίδι Στρατηγικής του 2013!

Το Forge of Empires κέρδισε τον τίτλο της επιτροπής για το καλύτερο free online Παιχνίδι Στρατηγικής του 2013 (Best Strategy Browser MMO) στην τελετή “MMO of the Year Awards”!  H νίκη του παίρνει μεγαλύτερη αξία αν δει κανείς τις άλλες υποψηφιότητες: Command and Conquer TA, Dragons of Atlantis, Jagged Aliance Online, RiotZone, The Godfather, Wargame […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.