Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Επίθεση Κατεδάφισης Travian

Διαβάστε έναν ψαγμένο οδηγό για το πώς μπορείτε να στείλετε επιθέσεις που θα καταφτάσουν στον αντίπαλό σας με διαφορά ενός δευτερολέπτου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μην μπορέσει να παρεμβάλει κάποια άμυνα ανέμεσα στο πρώτο εκκαθαριστικό κύμα που έχει στόχο να φάει τον αντίπαλο στρατό και στα υπόλοιπα που έχουν στόχο να κατεδαφίσουν την πόλη.

1ο βήμα

πατώντας δεξί klick στο “αποστολή στρατευμάτων” ανοίγουμε tabs όσα και τα waves που θέλουμε να στείλουμε

2o βήμα

Στο πρώτο tab τοποθετούμε το clear μας, το οποίο αποτελείται από:
– επιθετικό στρατό
– κριούς
– Ήρωας (αν υπάρχει για να εκμεταλλευθούμε το επιθετικό μπόνους)
– 1-150 καταπέλτες
Διευκρινιση: πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε 1 καταπέλτη, για να πάρουν τα στρατεύματά μας την ταχύτητά του. Αν βάλουμε περισσότερους, τότε θα κάνουμε ένα παραπάνω καταστροφικό κύμα κατά του αντίπαλου χωριού
3ο Βήμα
Σε όλα τα υπόλοιπα tabs τοποθετούμε από 100 καταπέλτες με λίγο στρατό για υποστήριξη
4ο βήμα
Αφού γεμίσουμε με τον επιθυμητό στρατό όλα τα tabs – κύματα που θέλουμε να στείλουμε και έχοντας υπολογίσει σωστά τον στρατό, ώστε να υπάρχουν οι απαραίτητοι στρατιώτες σε όλα τα κύματα, πατάμε σε όλα τα tabs “εισβολή” και “οκ”
Διευκρίνιση: αν έχουμε 10000 ρόπαλα, 300 κριούς και 1000 καταπέλτες και θέλουμε να κάνουμε 10 κύματα επιθέσεων, βάζουμε:
clear: 9100 ρόπαλα, 300 κριούς και 100 κατας
1ο κύμα: 100 ρόπαλα και 100 καταπέλτες
2ο κύμα: 100 ρόπαλα και 100 καταπέλτες
KOK…

5ο βήμα:
Στο επόμενο παράθυρο που μας ανοίγει, βάζουμε στόχο – στόχους στους καταπέλτες. Αν δεν βάλουμε στόχο, θα χτυπήσουν τυχαία. Δεν πατάμε τίποτα άλλο και προχωράμε στο επόμενο βήμα
6ο βήμα:
Έχοντας όλα τα tabs έτοιμα, κάνουμε τα εξης:
Πατάμε Αρχείο/File -> εργασία χωρίς σύνδεση / work offline και στην συνέχεια σε όλα τα tabs πατάμε το ΟΚ στις επιθέσεις
7ο βήμα:

Επειδή έχουμε ήδη βάλει τον browser (Firefox) σε εργασία χωρίς σύνδεση, οι επιθέσεις δεν έχουν φύγει ακόμα… Περιμένουν να μπει ο Firefox σε σύνδεση για να φύγουν. Σε όλα τα tabs θα σας έχει βγει μήνυμα “Σφάλμα εργασίας χωρίς σύνδεση”
Πάμε ξανά αρχείο/file και ξετικάρουμε το εργασία χωρίς σύνδεση/work offline

8ο βήμα:
Έχοντας βάλει ξανά σε λειτουργία online τον Firefox, το μόνο που μένει είναι να κάνουμε ένα refresh, για να στείλει τελικά ο Firefox τις επιθέσεις μας. Εμείς όμως θέλουμε να τις στείλουμε όλες ταυτόχρονα.
Η λύση είναι: πατάμε δεξί κλικ πάνω στο 1ο tab που έχουμε δημιουργήσει (που είναι και το clear μας) και εμφανίζονται οι επιλογές του tab. Υπάρχει μια επιλογή που λέει “Ανανέωση όλων των καρτελών”. Το πατάμε και βγαίνει ένα μήνυμα που λέει:
“Για να εμφανιστεί αυτή η σελίδα, ο Firefox θα επαναλάβει οποιαδήποτε προηγούμενη ενέργεια (π.χ. αναζήτηση ή αγορά).”
Εδώ λοιπόν πατάμε enter και συνεχίσουμε να το κρατάμε πατημένο, μέχρι να κάνει ανανέωση σε όλα τα παράθυρα
Οι επιθέσεις έχουν ξεκινήσει!
Περισσότερα για επιθέσεις Travian εδώ.

Σχετικά άρθρα

Travian gr2 επανεκκίνηση

Ένας καινούργιος γύρος για τον server gr2 του Travian θα ξεκινήσει στις 15.10.2012 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4 και φυσικά σαν κανονικής ταχύτητας server. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις12.10.2012 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι “Πρεσβείες του Travian – Server 2” θα μεταφερθούν στο Αρχείο μια μέρα πριν την έναρξη. Mε την παραπάνω ανακοίνωση ο διαχειριστής του ελληνικού Travian, προαναγγέλλει  άλλη […]

Grepolis: Ανανέωση στο mode διακοπών

To νέο σύστημα διακοπών εφαρμόζεται από σήμερα στο Grepolis 2. Οι παίχτες εξακολουθούν να έχουν 42 μέρες κάθε χρόνο ως συνήθως, αλλά πλέον θα λαμβάνουν νέες ημέρες διακοπών ακριβώς έναν χρόνο μετά την εγγραφή τους (αυτό δεν ισχύει για μέρες διακοπών που ο χρήστης αγοράζει)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.