Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Χριστούγεννα στο Grepolis με διαγωνισμό!

Antonis Pavlou

Χο χο χο!  Είναι Χριστούγεννα και οι θεοί του Grepolis είναι γενναιόδωροι. Έχουν ετοιμάσει ένα Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο με φανταστικές εκπλήξεις για σένα! Ξεκινώντας από την 1η Δεκεμβρίου, μπορείς να ανοίγεις ένα δώρο κάθε μέρα και να επιλέγεις μία από τις τρεις διακοσμήσεις με μπόνους που γλυκαίνουν την περίοδο των Χριστουγέννων. Για παράδειγμα, έχεις την δυνατότητα να αυξήσεις την παραγωγή των πρώτων υλών σου ή την παραγωγή εύνοιας έως και 60% ή να πάρεις νέες μονάδες για την επόμενη μάχη.

Μαζί με τις διακοσμήσεις, θα διαμορφώσεις το προσωπικό σου ημερολόγιο, το οποίο μπορείς να δείχνεις και στους άλλους παίκτες. Επίσης, οι πιο επιμελείς συλλέκτες θα λάβουν βραβεία για το δικό τους προφίλ παίκτη.

Είναι εποχή να είστε κεφάτοι, και οι θεοί του Grepolis είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν περισσότερη χαρά! Αυτή τη φορά, εσείς θα κινείτε τα νήματα και θα κάνετε τους ισχυρούς Ολύμπιους να χορεύουν στο ρυθμό σας.

Την 1η Δεκεμβρίου θα παρατηρήσετε μια τσάντα με δώρα στην κάτω δεξιά γωνία του παιχνιδιού. Πατώντας στην τσάντα θα ανοίξει το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο του Grepolis για το 2012!

Κάθε μέρα, μετρώντας ανάποδα για τα Χριστούγεννα, θα μπορείς να ανοίγεις μία πόρτα στο ημερολόγιο και να διαλέγεις ποια διακόσμηση θέλεις να προσθέσεις, δίνοντας έτσι το δικό σου προσωπικό στυλ. Παράλληλα θα λάβεις και ένα δώρο το οποίο μπορεί να είναι είτε Ξόρκια είτε πρώτες ύλες είτε πόντοι πολιτισμού και μάχης. Αλλά επειδή δεν θέλουμε να τα μαρτυρήσουμε όλα τώρα σε αφήνουμε να τα ανακαλύψεις μόνος σου.

Μπορείτε να ανοίξετε μια πόρτα για μία φορά την κάθε μέρα του Δεκεμβρίου. Αν το αμελήσετε θα είναι πολύ αργά και η πόρτα θα κλειδώσει και δεν θα μπορεί να ανοίξει. Αλλά μην ανησυχείτε, αν τύχει να χάσετε μια μέρα, θα μπορείτε να την ανοίξετε αργότερα με μια μικρή πληρωμή χρυσού.

Ως την ώρα που θα έρθουν τα Χριστούγεννα, θα έχετε ένα όμορφο προσωπικό ημερολόγιο που θα είναι τέλειο να το επιδεικνύετε στους φίλους σας.

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός.

Μπορείτε να επιλέξετε να εξάγετε το ημερολόγιο σας, να το δημοσιεύσετε στο φόρουμ της συμμαχίας ή να συμμετέχετε στο Διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικων ημερολογίων και να αποκτήσετε την ευκαιρία να κερδίσετε χρυσό και χριστουγεννιάτικα δώρα!

Μετά τα Χριστούγεννα, το ημερολόγιο σας θα είναι ολοκληρωμένο και θα μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό μας. Αν η συμμετοχή σας ξεχωρίσει, θα συμπεριληφθεί μαζί με άλλες εννέα και θα τεθούν σε δημόσια ψηφοφορία. Τα τρία καλύτερα ημερολόγια θα κερδίσουν χρυσό που μπορεί να ξοδευτεί στο παιχνίδι:

Βραβεία

1. 3000 χρυσός
2. 2000 χρυσός
3. 1000 χρυσός

Επιπλέον, το ημερολόγιο με τις περισσότερες ψήφους θα διαγωνιστεί με τους υπόλοιπους νικητές των άλλων χωρών και το καλύτερο ημερολόγιο θα κερδίσει ένα πακέτο δώρων!
Για αυτό ξεκίνα τις διακοσμήσεις και φτιάξε ένα μοναδικό ημερολόγιο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό του Grepolis θα ακολουθήσουν στο εγγύς μέλλον.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.