Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Το WAR2Glory διανέμεται πλέον από την GameSpree‏

War2Glory
Antonis Pavlou

Λάβαμε από την ομάδα του War2Glory το παρακάτω μήνυμα, το οποίο μας πληροφορεί για την αλλαγή στην εταιρεία διανομής του παιχνιδιού και το δημοσιεύουμε για να ενημερώσουμε και εσάς τους παίχτες του παιχνιδιού που πιθανόν να το έχετε εγκαταλείψει. Εμείς ευχόμαστε η αλλαγή αυτή να δώσει μια νέα πνοή στο παιχνίδι, γιατί πραγματικά είναι από τους τίτλους που μας έχουν κάνει εντύπωση και έχουν την δυνατότητα να ανελιχθούν στην κορυφή. Δείτε την ανακοίνωση…

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία διανομής του WAR2Glory άλλαξε. Το WAR2Glory δεν θα διανέμεται πλέον από την Just A Game GmbH αλλά από την GameSpree GmbH & Co. KG (GameSpree). Στα πλαίσια αυτής της αλλαγής οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις καθώς και η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχουν ανανεωθεί.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η GameSpree θα συνεχίσει να υποστηρίζει πλήρως την κοινότητα του WAR2Glory, θα βελτιώσει την ποιότητα υποστήριξης και θα συνεχίσει την αναβάθμιση του παιχνιδιού, αξιοποιώντας στο έπακρο την μέχρι τώρα συνεισφορά της Just A Game. Η πλειονότητα των ανθρώπων που εργάζονται για το WAR2Glory αυτή τη στιγμή θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν το παιχνίδι για λογαριασμό της GameSpree και θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την συνεχή στήριξη και εμπιστοσύνη σας.

Το WAR2 Glory   θα εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα WAR2Glory.com όπως και πριν και καμία αλλαγή δεν θα πραγματοποιηθεί στους λογαριασμούς σας.

Οι υπάρχοντες παίχτες του παιχνιδιού (παλαιότερα γνωστού ως War2 – Σειρήνες Πολέμου), θα συνεχίσουν να παίζουν απρόσκοπτα με την αποδοχή των ανανεωμένων όρων χρήσης. Αν δεν έχετε ήδη δοκιμάσει το War2Glory, ίσως τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε τον δρόμο προς την δόξα!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.