Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Travian Tournament 2012

travian tournament 2012

Ανταγωνίσου με τους καλύτερους στο Travian:
Οι προκριματικοί γύροι στο μεγαλύτερο Τουρνουά Travian αρχίζουν 5 Δεκεμβρίου 2011. Να είσαι σίγουρα εκεί για να μην χάσεις την ευκαιρία!

Μπορείς να γραφτείς τώρα στον διεθνές 2x ταχύτητας Travian 4 server!
Ο προκριματικός server είναι πολύγλωσσος, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να παίξεις στην γλώσσα σου εναντίον αντιπάλων από όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, γι αυτό διασφάλισε μια θέση στο τουρνουά τώρα!

Κέρδισε φανταστικά δώρα:
Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα δώρουν δώρα αξίας άνω των 150,000 ευρώ. Κάθε παίκτης θα έχει την ευκαρία να τα κερδίσει. Όχι μόνο αυτοί με τα μεγαλύτερα επιτεύγματα.

Λεπτομέρειες για το τουρνουά:

5 Δεκεμβρίου 2011: Ξεκινούν παγκοσμίως οι προκριματικοί γύροι
Μέσα του 2012: Τελειώνουν οι προκριματικοί – αρχίζει η τελική μάχη
Μπορείς να βρεις όλες τις συμαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την πρόοδο του τουρνουά και τα δώρα στο site του τουρνουά. Μπορείς επίσης να βρεις εκεί τα τελευταία γεγονότα του παιχνιδιού και να δεις ενδιαφέροντα στατιστικά.

Μάζεψε τους φίλους σου και τα μέλη της συμμαχίας σου και προετοιμάσου να λάβεις μέρος στην ιστορία του Travian! Ας νικήσει ο καλύτερος πολεμιστής – βασιζόμαστε πάνω σου!

Τα δώρα ειναι τα παρακάτω.

Προκριματικοί:

Τελικοί:

Σχετικά άρθρα

Travian: Ξεκινάει αύριο ο server gr4!

Ο server gr4 θα κάνει επανεκκίνηση στις 29.04.2011 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4. Προεγγραφές γίνονται ήδη από τις 27.04.2011!  Προλάβετε να εγγραφείτε από την αρχή, ώστε να έχετε πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους που θα ξεκινήσουν αργότερα! Ο server θα τρέχει την νέα έκδοση του Travian T4! Παίξε τώρα Travian στον server gr4 (T4)!

grepolis halloween event

Halloween event στο Grepolis

Οι μάγισσες έχουν αφηνιάσει! Ήρθε η ώρα του Χάλοουϊν στο Grepolis! Δείξε τις τρομακτικές σου ικανότητες στην παρασκευή των πιο παράξενων φίλτρων και κέρδισε κραυγαλέες αμοιβές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.