Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Travian card game προ των πυλών;

Κατά την διάρκεια του event Travian and Friends 2013, που διοργανώθηκε 2-4 Αυγούστου στην Γερμανία, υπήρχε μια μικρή έκπληξη για τους συμμετέχοντες. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ένα Travian card game, σε μια αρχική ακόμα έκδοση που υποστηρίζει 2-4 παίχτες.

Η ανάπτυξη του Travian card game ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες και έχει επικεντρωθεί στα πιο σημαντικά σημεία λειτουργίας του παιχνιδιού.

Μετά από μια διστακτική αρχή, συγκεντρώθηκε μια ομάδα από ενθουσιασμένους παίχτες και έπαιξαν το παιχνίδι μέχρι αργά το βράδυ. Το κόλλημα ήταν τέτοιο, που δεν τους πτόησε ούτε το σκοτάδι που έπεφτε. Κάθε γύρος κράταγε 1-2 ώρες. Καθώς νύχτωνε, οι παίχτες χρησιμοποιούσαν φακούς και τα φώτα από τα κινητά τους για να συνεχίσουν να βλέπουν τις κάρτες στην ύπαιθρο!

Travian Card game

Λέτε να δούμε σύντομα και μια εμπορική έκδοση του ; Αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον!

Σχετικά άρθρα

grepolis xmas 2015

Ο Xριστουγεννιάτικος Τροχός της Τύχης στο Grepolis

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι η ευκαιρία σου για δωρεάν αντικείμενα στο Grepolis. Επισκέψου το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Grepolis και κέρδισε αναρίθμητες αμοιβές.

forge of empires logo

Forge of Empires Progressive Era Screenshots

Σήμερα επανερχόμαστε με περισσότερα Progressive Era Screenshots από το εξαιρετικό Forge of Empires! Είτε πρόκειται για αερόπλοια, αυτοκίνητα ή άλλες μοντέρνες τεχνολογίες, η αλλαγή του αιώνα δεν προσφέρει μόνο πάρα πολλά νέα πράγματα για εξερεύνηση αλλά και μια ολοκαίνουρια καμπάνια. Παραθέτουμε λοιπόν κάποια νέα screenshots από την νέα περίοδο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.