Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Total War Rome 2 – Πανόραμα των Άλπεων

Πανόραμα των ΆΛπεων

Προκειμένου να μας δώσουν μια καλύτερη άποψη για την campaign οθόνη του Total War Rome 2, οι developers έδωσαν στην δημοσιότητα ένα Πανόραμα των Άλπεων μέσα από το παιχνίδι! Πρόκειται για μια τεράστια εικόνα σε μέγεθος και σε λεπτομέρεια, που παρουσιάζει τις βαρβαρικές χώρες γύρω από τις Άλπεις!

Η εικόνα έχει διστάσεις 30.000×6.116px και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Όπως θα δείτε και μόνοι σας οι λεπτομέρειες που έχει είναι απίστευτες, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αρχιτεκτονική των οικισμών των βαρβάρων απέχει αρκετά από τα οικήματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε Ρωμαϊκές και Ελληνικές πόλεις.

Στο μέσο του πανοράματος κυριαρχεί σε πρώτο πλάνο μια πολεμίστρια των Ελβετών (Κελτικής φυλής). Είναι μια ηρωίδα που είναι προικισμένη με μια σειρά από ικανότητες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η μείωση του ηθικού ενός αντίπαλου στρατού ή υποκίνηση εξεγέρσεων σκλάβων σε αντίπαλες πόλεις κοκ. Πρόκειται ουσιαστικά δηλαδή για έναν μυστικό πράκτορα (agent).

Πανόραμα των ΆΛπεων

Για να απολαύσετε το Πανόραμα των Άλπεων σε  fullscreen mode κάντε κλικ εδώ!

Για να κατεβάσετε την εικόνα στον υπολογιστή σας, δεξί κλικ και save as:  full image here! (236 Mb!)

Το Total War Rome 2 μπορείτε να το προπαραγγείλετε στα Public (θα κυκλοφορήσει για PC στις 3 Σεπτεμβρίου):

Σχετικά άρθρα

rome 2 total war

H πολιορκία Καρχηδόνας στο Rome Total War 2!

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, το Rome Total War 2 το περιμένουμε τον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο του 2013! Tα βιντεάκια όμως έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και σήμερα θα δείτε την πολιορκία Καρχηδόνας!

Total War Rome 2 : Arverni

Μετά τους Μακεδόνες, τους Iceni και τους Καρχηδόνιους το fraction του Total War Rome 2 που μας αποκαλύπτεται αυτήν την εβδομάδα είναι οι Γαλάτες Arverni. Απόγονοι μιας αρχαίας φυλής Κελτών, οι πολεμοχαρείς Arverni είναι μια από τις ισχυρότερες φυλές της κεντρικής Γαλατίας. Είναι πολλά περισσότερα από βάρβαρους λεηλάτες και επιδρομείς, έχουν έναν πολύπλοκο και εξελιγμένο πολιτισμό […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.