Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Total War Rome 2 : Iceni!

Total War Rome 2 Iceni

Μετά τους Μακεδόνες, η επόμενη φυλή που αποκαλύπτεται ότι θα υπάρχει στον νέο Total War Rome 2  είναι οι τρομεροί Iceni! Μια φυλή της εποχής του Σιδήρου από την Βρετανία  οι Iceni είναι περήφανος αλλά βίαιος λαός. Κατοικούν στις πεδιάδες και στα δάση που συνορεύουν με την Βόρεια Θάλασσα. Είναι εκπαιδευμένοι στις επιδρομές και συχνά εμπλέκονται σε μάχες με τους γείτονές τους, τους Coritani και τους Atrebates.

Οι Iceni χρησιμοποιούν κυρίως το πεζικό στις μάχες τους. Εξοπλισμένοι με μεγάλες οβάλ και ορθογώνιες ασπίδες και σπαθιά ή ακόντια, έχουν ως κύρια διαφορά από τους Κέλτες που ζουν στην ηπειρωτική Ευρώπη ότι κάνουν τατουάζ στο σώμα τους. Παρόλο που χρησιμοποιούν και ελαφρύ ιππικό, οι Iceni και οι άλλες Βρετανικές φυλές φημίζονται για τα ευέλικτα πολεμικά άρματά τους. Αφότου επιτεθούν στον εχθρό με ακόντια, οι πολεμιστές ξαρματώνονται και επιτίθενται με παρόμοιο τρόπο με τους ήρωες του Ομήρου!

Iceni_mon_256

Απέχοντας πολύ από τους απλούς βάρβαρους, οι Iceni έχουν ιδρύσει μια πρωτεύουσα γνωστή ως Venta Icenorum καθώς και μεγάλα θρησκευτικά κέντρα. Παρόλο που βασίζονται στην γεωργία, η οικονομία τους είναι εξελιγμένη – έχουν ακόμα και το δικό τους νόμισμα. Ο πολιτισμός  η τέχνη και ο πλούτος τους απεικονίζονται και στα φανταστικά χρυσά κοσμήματα που φορούν οι ευγενείς τους.

800px-PaintedOnes

Σαν ένα playble faction, οι Iceni είναι γενναίοι και πολεμοχαρείς, επικαλούμενοι την Θεά Andraste καθώς ορμούν στην μάχη. Η εξειδίκευσή τους στον σίδηρο την κάνει μια αποτελεσματική πηγή εισοδήματος για την φυλή, όπως και η ικανότητά τους στις επιδρομές και στις λεηλασίες. Σαν μια  πολεμική κοινωνία, η ευτυχία του λαού αυξάνεται με κάθε νέα κύρηξη πολέμου.

Total War Rome 2 Iceni

Οι Iceni έχουν την δυνατότητα να κυριαρχήσουν στις άλλες Βρετανικές φυλές, Πέρα από τις ακτές τους υπάρχουν και οι Γαλάτες Κέλτες και οι Ίβηρες, μπορούν οι Iceni να τους ενώσουν όλους κάτω από την ίδια σημαία;

 

 

Σχετικά άρθρα

DarthMod – Συνέντευξη με τον δημιουργό!

Το DarthMod είναι ένα πασίγνωστο modification που κυκλοφορεί για την σειρά παιχνιδιών Τotal War και παραλλάσει ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού, με στόχο να γίνει αυτό πιο ρεαλιστικό. Το πόσο πασίγνωστα είναι αυτά τα modifications, φαίνεται και με μια απλή αναζήτηση στο Google! Aν ψάξουμε για “DarthMod”, θα δούμε ότι υπάρχουν περίπου 295.000 αποτελέσματα! Καθόλου άσχημα… […]

Πανόραμα των ΆΛπεων

Total War Rome 2 – Πανόραμα των Άλπεων

Προκειμένου να μας δώσουν μια καλύτερη άποψη για την campaign οθόνη του Total War Rome 2, οι developers έδωσαν στην δημοσιότητα ένα Πανόραμα των Άλπεων μέσα από το παιχνίδι! Πρόκειται για μια τεράστια εικόνα σε μέγεθος και σε λεπτομέρεια, που παρουσιάζει τις βαρβαρικές χώρες γύρω από τις Άλπεις!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.