Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Total War Rome 2 Campaign Map Planner

total war rome 2 campaign planner

Με όλα τα διαθέσιμα fractions που υπάρχουν στο Total War Rome 2, πολύ πιθανόν να μην έχετε αποφασίσει ακόμα με ποιον λαό θα ξεκινήσετε το παιχνίδι το φθινόπωρο. Ο Campaign map planner ήρθε για να σας βοηθήσει!

total war rome 2 campaign planner

Με τον Campaign planner μπορείτε να καθορίσετε με ποιο κράτος θα ξεκινήσετε καθώς και να σχεδιάσετε τις περιοχές που σκοπεύετε να κατακτήσετε! Μην χάνετε χρόνο, δοκιμάστε τον campaign planner του Total War Rome 2 εδώ!

 

Το Total War Rome 2 μπορείτε να το προπαραγγείλετε στα Public:

Σχετικά άρθρα

Grepolis: Ανανέωση στο mode διακοπών

To νέο σύστημα διακοπών εφαρμόζεται από σήμερα στο Grepolis 2. Οι παίχτες εξακολουθούν να έχουν 42 μέρες κάθε χρόνο ως συνήθως, αλλά πλέον θα λαμβάνουν νέες ημέρες διακοπών ακριβώς έναν χρόνο μετά την εγγραφή τους (αυτό δεν ισχύει για μέρες διακοπών που ο χρήστης αγοράζει)

καινούριο interface grepolis

Καινούριο interface στο Grepolis!

Σύντομα το Grepolis θα αναβαθμιστεί, σύμφωνα με ανακοίνωση των δημιουργών του στο development blog και θα αποκτήσει νέο interface! Με την βοήθεια της κοινότητας τόσο μέσα από το forum του παιχνιδιού όσο και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, η Innogames αποφάσισε επιτέλους να δώσει καινούριο interface στο Grepolis! Δείτε τις λεπτομέρειες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.