Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Total War Rome 2 – Aνακοινώθηκε!

Antonis Pavlou

Επιστροφή στη Ρώμη για τη σειρά Total War. Η πολυαναμενόμενη και εντυπωσιακή συνέχεια του κλασσικότερου Strategy Game είναι γεγονός. Με πωλήσεις πολλών εκατομμυρίων και Metacritic Score πάνω από 92%, το Rome: Total War ήταν σταθμός στην εξέλιξη των παιχνιδιών στρατηγικής.

 

Η Creative Assembly βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει την έλευση του Total War: Rome II™ του παιχνιδιού που θα συνδυάσει το πιο σύνθετο turn-based campaign  μαζί με τις μεγαλύτερες  cinematic real-time μάχες που έχουμε δει ποτέ σε game. Το Total War: Rome II™ θα βάλει τους παίκτες μέσα στην καρδιά των επικινδύνων μηχανορραφιών της Ρωμαϊκής Συγκλήτου ενώ παράλληλα τους ζητά να μοχθήσουν για την πρόοδο του οίκου τους και να αρνηθούν τη φιλία των «συμμάχων» τους. Ο αυτοκρατορικός στρατός είναι ένα απίστευτο εργαλείο στα χέρια οποιουδήποτε ηγεμόνα αρκεί να μπορέσει να εξασφαλίσει την πίστη του.
Εσύ θα συμβάλεις στη δημιουργία μιας αυτοκρατορίας; Θα μοχθήσεις για την αποκατάσταση της δημοκρατίας; Η θα κάνεις τα πάντα για την εξουσία και θα γίνεις τύραννος; Ποιους θα κατακτήσεις; Ποιους θα προδώσεις; Τι θα θυσιάσεις; Πού θα φτάσεις για χάρη της Ρώμης;

Με 25 χρόνια εμπειρίας στο development, η Creative Assembly είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα. Το πιο πολυβραβευμένο game της σειράς Total War θα αποκτήσει επιτέλους συνέχεια, και θα κάνει ένα τεχνολογικό άλμα σε όλα τα επίπεδα.

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.