Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Total War Rome 2 – το πρώτο Playable Faction

Antonis Pavlou

Το νέο Total War™ Wiki τώρα προσφέρει στους gamers μια ματιά στα ιστορικά factions που θα είναι playable στο Total War™: ROME II. Το πρώτο faction που θα παρουσιαστεί είναι προφανώς οι Ρωμαίοι. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν στις επόμενες εβδομάδες.

Στο Total War™: ROME II Faction Hub θα βρείτε χάρτες με τις αρχικές θέσεις του κάθε faction καθώς και πληροφορίες για τη στρατιωτική ισχύ του, τα χαρακτηριστικά της εξουσίας και τον πολιτών του, καθώς και έντονες περιγραφές της δράσης των στρατών του στη μάχη. Κάθε faction θα προσθέτει ποικιλία  και βάθος στο παιχνίδι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που προσέφεραν τα factions στα παλιότερα Total Wargames έτσι ώστε να ζωντανέψει ο αρχαίος κόσμος ρεαλιστικά και ατμοσφαιρικά. Οι διαφορές στα factions δεν είναι απλά οπτικές. Το καθένα προσφέρει τελείως διαφορετικά στυλ παιχνιδιού.

Θα παρουσιαστούν οι μεγάλες δυνάμεις του Ελληνορωμαϊκού, του Βαρβαρικού και του Ανατολικού κόσμου, που όλες έχουν διαφορετικούς agents και πολιτικά συστήματα, καθώς και εξειδικευμένα tech trees για τις κατηγορίες civic, military και engineering. Το κάθε faction έχει τα δικά του διλήμματα και τα δικά του στυλ παιχνιδιού. Μερικά είναι διαιρεμένα περαιτέρω σε οίκους (οι Ρωμαίοι είναι ένα από αυτά) όπου πάλι ο κάθε οίκος έχει τα δικά του ειδικά χαρακτηριστικά.

Το faction hub θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες πληροφορίες πάνω στα factions. Μείνετε στη  σελίδα Facebook του Total War™ για να έχετε συνεχή ενημέρωση πάνω στην πορεία του Total War™: ROME II.

http://wiki.totalwar.com/w/factions

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.