Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

To Forge of Empires ενσωματώνει ένα γιγαντιαίο PvP σύστημα μάχης

Antonis Pavlou

Με το Guild vs Guild η Innogames μόλις κυκλοφόρησε ένα μαζικό και μακροχρόνιο PvP feature για το επιτυχημένο παιχνίδι στρατηγικής Forge of Empires. Από εδώ και στο εξής, τα guilds στο παιχνίδι θα μπορούν να συμμετέχουν σε μεγάλης κλίμακας μάχες για τον έλεγχο και την κυριαρχία σε μια ήπειρο. Τα guilds που συμμετέχουν θα πρέπει να κυριαρχήσουν με τις μάχες και το εμπόριο και θα αποκτούν rewards όπως boost σε στρατολόγηση ή research ανάλογα με τν επιτυχία τους.

Στο guild vs guild ο στόχος είναι να επεκτείνουμε την περιοχή κυριαρχίας του guild μας, κατακτώντας περιοχές από του NPC αντιπάλους αλλά και από άλλα guilds και υπερασπίζοντας την κυριαρχία μας από τους αντιπάλους. Εκτός από πολυάριθμους στρατούς, τα guilds χρειάζονται επίσης διάφορα σπάνια αγαθά για να αποκτήσουν κυριαρχία στους τομείς, οπότε οι ειρηνικοί έμποροι συμβάλουν και αυτοί στην επιτυχία μας. Καθώς ο κάθε τομέας χρειάζεται πρώτες ύλες και στρατεύματα από διάφορες εποχές προκειμένου να κατακτηθεί, είναι δυνατόν όλοι οι παίχτες ενός guild να συμμετέχουν, ανεξάρτητα από την πρόοδό τους στο παιχνίδι, αρκεί να έχουν φτάσει τουλάχιστον στο Iron Age. Οι ελεγχόμενες περιοχές δίνουν σε ένα guild πόντους εμπειρίας, που συνεισφέρουν στο power level του. Όσο υψηλότερο το επίπεδο, τόσο μεγαλύτερες ανταμοιβές θα λαμβάνουν τα μέλη του guild κάθε μέρα.

forge-of-empires forge-of-empires

To Forge of Empires είναι ένα browser based strategy game, όπου οι παίχτες έχουν ως αποστολή να οδηγήσουν την πόλη τους στην ευημερία, ανακαλύπτοντας καινούριες τεχνολογίες, χτίζοντας επιβλητικά ιστορικά μνημεία και μεγεθύνοντας την σφαίρα επιρροής τους μέσα από στρατιωτικές αποστολές και επιδέξιες διαπραγματεύσεις. Το παιχνίδι έχει ανακηρυχθεί σαν best browser game 2013 στα Γερμανικά βραβεία.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.