Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Τα 8 Έθνη του Total War Rome 2

rome 2 total war
Antonis Pavlou

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο Total War Rome 2! Τα “Παιχνίδια Στρατηγικής” κάνουν σήμερα μια ανασκόπηση στα 8 Έθνη του Total War Rome 2 που θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι!

Ρώμη:

romantetstudo

Μόλις και μετά βίας γλύτωσε από την απειλή αλλά η Ρωμαϊκή Δημοκρατία κατάφερε τελικά να απωθήσει τους Έλληνες εισβολείς του Πύρρου και να εγκαθιδρύσει τελικά την ηγεμονία της στην Ιταλική χερσόνησο. Το στρατιωτικοποιημένο καθεστώς της Ρώμης θα καταφέρει να παρέχει ένα σοβαρό πυρήνα βαρέως πεζικού. Με τους ελαφριούς και νέους Hastati στην πρώτη γραμμή, τους πιο ικανούς Principes με τους αλυσιδωτούς θώρακές τους ακριβώς πίσω τους και τους έμπειρους βετεράνους Triarii με τους βαρείς μπρούτζινους θώρακές τους στο βάθος του τάγματος, η λεγεώνα της Δημοκρατικής Ρώμης είναι τόσο καινοτόμος όσο και καλολαδωμένη πολεμική μηχανή. Όπως σε πολλά factions του Rome 2, έτσι και στους Ρωμαίους το έθνος είναι ενωμένο σε ένα κράτος αλλά ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον Οίκο της καταγωγής του (στη Ρώμη οι Οίκοι είναι οι Julia, Cornelia και Junia) ο οποίος του δίνει ξεχωριστές ικανότητες και χαρακτηριστικά.

 

Πτολεμαϊκή Αίγυπτος:

egyptpikemen
Διάδοχοι του Αλεξάνδρου, οι κυρίαρχοι της Αιγύπτου έφεραν την Ελληνιστική πολεμική ισχύ στη Βόρειο Αφρική. Συνδυάζουν τους τρομερούς σαρισοφόρους με δρεπανιφόρα άρματα και πολεμικούς ελέφαντες. Παράλληλα διαθέτουν πανίσχυρο διοικητικά και ιδιαίτερα προοδευτικό κράτος.

 

Καρχηδόνα:

carthage-02

Η Καρχηδόνα είναι ένα επεκτατικό κράτος με ένα σχετικά μικρό αυτόχθονα πληθυσμό. Έτσι ο κύριος όγκος των στρατών της αποτελείται από μισθοφόρους. Ο πυρήνας όμως είναι ένα σώμα από Καρχηδόνιους πολίτες γνωστό ως Ιερός Λόχος και πρόκειται για πεζικό που πολεμά με τον οπλιτικό τρόπο πολέμου και υποστηρίζεται από πολεμικούς ελέφαντες που ζουν στα δάση της βορείου Αφρικής. Εξαιρετικοί ναυτικοί χειρίζονται τα πλοία τους που είναι ευέλικτα και έχουν ισχυρή βλητική ικανότητα αλλά μπορούν να εκτελέσουν και εμβολισμούς.

 

Μακεδονία:

macedon-shield-bearers

Υπερήφανοι πολεμιστές και πρόσφατα κυρίαρχοι του κόσμου, οι Μακεδόνες έχουν σαν στόχο να επιστρέψουν στις μέρες της δόξας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το κλειδί για την οικοδόμηση της αυτοκρατορίας είναι φυσικά οι Ελληνικές Πόλεις-Κράτη και οι σχέσεις και συμμαχίες μαζί τους. Οι μνήμες της Μακεδονικής κυριαρχίας είναι νωπές αλλά οι εξωτερικές απειλές μεγάλες.

 

Ικένοι (Βρετανία):

paintedones

Μία υπερήφανη και βίαιη φυλή από τη Νότια Βρετανία διάσημοι για τα εξαιρετικά ευέλικτα πολεμικά άρματά τους και τις χαρακτηριστικές βαφές τους. Εξαιρετικά πολεμοχαρείς, σε τέτοιο βαθμό που ο λαός τους είναι πιο ικανοποιημένος και η κοινωνία τους πιο αρμονική όταν έχουν περισσότερα πολεμικά μέτωπα ανοιχτά.

 

Αρβέρνοι (Γαλλατία):

arvernus
Οι πιο τρομεροί αλλά και πιο αξιοσέβαστοι ανάμεσα στους Γαλάτες και γενικά στους Βαρβάρους της δύσης, οι Arverni περηφανεύονται για την ευγενική καταγωγή τους και την εξαιρετική τους γνώση και εξειδίκευση σε όλες τις τέχνες που σχετίζονται με το χρυσό.
Σουηβοί (Γερμανία):

suebi-berserkers

Τρομακτικοί και ημιάγριοι, οι Σουηβοί πολεμιστές κατοικούν στα δάση της Γερμανίας και ειδικεύονται στις ενέδρες. Η φυλή των Σουηβών είναι η πιο πιθανή δύναμη που θα μπορούσε να ενώσει ή να κυριεύσει τις Βαρβαρικές Φυλές του Βορρά. Στη φωτογραφία βλέπουμε πολεμιστές από το τάγμα που θα λέγεται Suebi Berserkers.

Πάρθοι:

parthiaroyalcataphracts

Εξαιρετικοί ιππείς ντυμένοι με τις γυαλιστερές φολιδωτές πανοπλίες, οι φύλακες της Παρθικής Αυτοκρατορίας είναι ασυναγώνιστοι στα ανοιχτά παραδοσιακά πεδία μαχών. Η διοίκησή τους είναι δίκαιη, με σπάνια επίπεδα ανοχής και αξιοκρατίας. Οι Πάρθοι είναι ικανοί στα πολιτικά ζητήματα και πάντα προσπαθούν να πετύχουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Μία σπάνια μείξη από Περσικό και Ελληνιστικό πολιτισμό και ανατολίτικα στοιχεία.

Τα παραπάνω ήταν τα 8 Έθνη του Total War Rome 2 που θα υπάρχουν By deafault στο παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι θα κυκλοφορήσουν και άλλα κράτη, ανάμεσά τους και 3 ακόμα Ελληνικά, που θα είναι διαθέσιμα είτε σαν DLC είτε με την προπαραγγελία.

Το Total War Rome 2 μπορείτε να το προπαραγγείλετε στα Public (θα κυκλοφορήσει για PC στις 3 Σεπτεμβρίου):

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.