Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Pirate Storm προσφορά σε items!

pirate storm προσφορά
Antonis Pavlou

Οι Πειρατές είναι ωραίοι τύποι, που γενικά απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχουν και κάποιες ανάγκες και δεν τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Η μητέρα Φύση ας πούμε, δεν είναι για να αστειεύεσαι μαζί της καθώς είναι απρόβλεπτη και μπορεί να σου στείλει μια φοβερή καταιγίδα καθώς είσαι στην μέση του Ωκεανού. Απρόβλεπτη όμως είναι και η νέα προσφορά στο Pirate Storm! Από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι και το βράδυ στις 18 Νοεμβρίου, μπορείς να κάνεις την ζωή σου ως Πειρατής λίγο ευκολότερη, καθορίζοντας ο ίδιος τις τιμές των αντικειμένων που αγοράζεις.

Είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό – όσοι περισσότεροι πειρατές αγοράσουν ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, τόσο περισσότερο θα πέσει το κόστος του. Το κόστος των αντικειμένων θα πέφτει ώρα με την ώρα, οπότε είναι μια καλή ιδέα να διαπραγματεύεσαι τις τιμές με τους άλλους πειρατές.

Η προσφορά αυτή δεν περιορίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο, κανόνια εκτοξευτές, πυρομαχικά, άγκυρες, καταστρώματα, πλοία, κατάρτια και πανιά και αμέτρητα άλλα είδη βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μια τέτοια προσφορά, αναμένεται να ικανοποιήσει τους πάντες και δεν θα μείνει κανείς δυσαρεστημένος! Πρόλαβε λοιπόν το μεγάλο παζάρι, μέχρι στις 18 Νοεμβρίου!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.