Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Pirate Storm προσφορά σε items!

pirate storm προσφορά

Οι Πειρατές είναι ωραίοι τύποι, που γενικά απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχουν και κάποιες ανάγκες και δεν τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Η μητέρα Φύση ας πούμε, δεν είναι για να αστειεύεσαι μαζί της καθώς είναι απρόβλεπτη και μπορεί να σου στείλει μια φοβερή καταιγίδα καθώς είσαι στην μέση του Ωκεανού. Απρόβλεπτη όμως είναι και η νέα προσφορά στο Pirate Storm! Από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι και το βράδυ στις 18 Νοεμβρίου, μπορείς να κάνεις την ζωή σου ως Πειρατής λίγο ευκολότερη, καθορίζοντας ο ίδιος τις τιμές των αντικειμένων που αγοράζεις.

Είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό – όσοι περισσότεροι πειρατές αγοράσουν ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, τόσο περισσότερο θα πέσει το κόστος του. Το κόστος των αντικειμένων θα πέφτει ώρα με την ώρα, οπότε είναι μια καλή ιδέα να διαπραγματεύεσαι τις τιμές με τους άλλους πειρατές.

Η προσφορά αυτή δεν περιορίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο, κανόνια εκτοξευτές, πυρομαχικά, άγκυρες, καταστρώματα, πλοία, κατάρτια και πανιά και αμέτρητα άλλα είδη βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μια τέτοια προσφορά, αναμένεται να ικανοποιήσει τους πάντες και δεν θα μείνει κανείς δυσαρεστημένος! Πρόλαβε λοιπόν το μεγάλο παζάρι, μέχρι στις 18 Νοεμβρίου!

Σχετικά άρθρα

Οι Λύκοι ξέφυγαν στο Metin2

Το Metin2, το θρυλικό MMO δράσης στην Ανατολή, κάνει πραγματικότητα τους αρχαίους θρύλους. Στη μάχη ενάντια στους λίθους Metin ο λαός των τριών βασιλείων αποκτάει ενισχύσεις. Οι Λυκανοί, μισοί άνθρωποι και μισοί λύκοι, συμμετέχουν πλέον στις διενέξεις με την σκοτεινή απειλή που έχει εισβάλει στην χώρα.

Grepolis farming update

Είτε είσαι αρχάριος, είτε επαγγελματίας έποικος, το farming των αγροτικών χωριών ενδέχεται να διαρκέσει λίγο παραπάνω, ιδιαίτερα όταν αναπτύσσεται η αυτοκρατορία σου. Τώρα μπορεί να σε βοηθήσει ο σύμβουλος καπετάνιος!΄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.