Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Κυκλοφόρησε το Total War Rome 2!

Total War Rome 2
Antonis Pavlou

Αντίο κοινωνική ζωή, αντίο καλοκαίρι, αντίο εξεταστική, αντίο φίλοι και γνωστοί, αντίο internet, αντίο ζωή! Κυκλοφόρησε σήμερα το πολυαναμενόμενο Total War Rome 2 και όλοι οι strategy gamers που σεβόμαστε τον εαυτό μας, αναμένεται να πέσουμε με τα μούτρα στην κατάκτηση του κόσμου! Δείτε το trailer της κυκλοφορίας και ίσως καταφέρετε να απαντήσετε στο ερώτημα: πόσο μακριά θα φτάσετε για την Ρώμη;

Χτίσε την πρώτη υπερδύναμη της ιστορίας στο Total War Rome 2

Ο αρχαίος κόσμος είναι σε αναταραχή και όλες οι παραδοσιακές δυνάμεις παρακμάζουν. Η ώρα έχει φτάσει για να οικοδομήσεις την πρώτη υπερδύναμη της ιστορίας. Να κυριαρχήσεις πάνω σε ολόκληρους λαούς, να θέσεις τις βάσεις για το σύγχρονο πολιτισμό.

Sparta

Πριν 2.000 χρόνια οι Ρωμαίοι ξεκίνησαν βήμα βήμα τη δημιουργία μίας αχανούς και οργανωμένης αυτοκρατορίας. Σε μία εποχή γεμάτη ένδοξες νίκες και αιματοβαμμένες ήττες, ηρωισμό και προδοσίες, η Creative Assembly σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να οικοδομήσεις την πρώτη υπερδύναμη της ιστορίας. Έχεις 12 κράτη από τα οποία μπορείς να επιλέξεις. Είτε ξεκινήσεις παίρνοντας τα ηνία ενός ισχυρού Ρωμαϊκού οίκου και πατήσεις επί πτωμάτων για να κάνεις την Αιώνια Πόλη και στη συνέχεια τη Μεσόγειο δική σου, είτε από την Καρχηδόνα σαν κυρίαρχος των θαλασσών, είτε ξεκινήσεις από τη Σπάρτη με στόχο να κτίσεις μία Ελληνική Αυτοκρατορία με έδρα την Πελοπόννησο, πρέπει να είσαι έτοιμος να φτάσεις στα άκρα.

carthage-02

Με 20 βραβεία και υποψηφιότητες, το Total War: Rome II είναι το παιχνίδι στρατηγικής που όλοι οι PC gamers περιμένουν με αγωνία.

Το Total War Rome 2 μπορείτε να το αποκτήσετε στα Public (κυκλοφορεί για PC στις 3 Σεπτεμβρίου):

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.