Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Κερδίστε το Total War Shogun 2!

To paixnidia-stratigikis.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε το Total War Shogun 2, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής για PC, με βάση τα reviews των εξειδικευμένων ιστοσελίδων αλλά και των χρηστών παγκοσμίως! Ο τρόπος να μπείτε στην κλήρωση είναι απλός, απλά κάντε κλικ στο δείτε περισσότερα!

O διαγωνισμός λήγει στις 16 Απριλίου!

Update: Ο Διαγωνισμός έληξε! Τυχερός νικητής, ο dimitris kagioglou που ειδοποιήθηκε με email!

Όλοι όσοι συμπληρώσουν το email τους στην παρακάτω εφαρμογή του διαγωνισμού, θα μπουν στην κλήρωση με 1 συμμετοχή! Είναι σημαντικό να δώσετε ένα email που τσεκάρετε συχνά, μιας και αυτός θα είναι ο τρόπος που θα σας ειδοποιήσουμε αν κερδίσετε!

Για επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση, μπορείτε να κάνετε και τα εξής (όλα γίνονται μέσα από την εφαρμογή, θα σας καθοδηγήσει αυτή στα steps):

1 συμμετοχή επιπλέον, για κάθε Like που κάνετε στο άρθρο αυτό εδώ

1 συμμετοχή επιπλέον, αν γίνετε fan της σελίδας μας στο facebook

1 συμμετοχή επιπλέον, αν μας κάνετε +1 στο Google Plus

συμμετοχές επιπλέον, αν μοιραστείτε τον διαγωνισμό στο Facebook ή Twitter!

 

Σχετικά άρθρα

Έρχεται η Ελληνική έκδοση του League of Legends!

H Riot Games ανακοίνωσε ότι όπου ναναι καταφθάνει η Ελληνική έκδση του  League of Legends  – μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση σχετικά με το Open Beta! Η Ελληνική έκδοση θα περιλαμβάνει ένα εντελώς εξξελληνισμένο website και forum, με υποστήριξη στα Ελληνικά από την ομάδα της Riot. Όλα τα voice-overs και game texts θα είναι επίσης εξελληνισμένα! […]

theatre of war

To Company of Heroes 2 έρχεται πακέτο με το Theater of War DLC

Το Company of Heroes 2, το πλέον πολυβραβευμένο Real Time Strategy Game για το PC επιστρέφει στο Ανατολικό Μέτωπο και σας μεταφέρει στις πιο ρεαλιστικές και έντονες εικονικές μάχες που μπορεί κανείς να ζήσει στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το game θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου και θα διαθέτει πλούσια συλλογή από Pre-Order Bonuses (τόσο ειδικά […]

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.