Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Grepolympia 2013

Grepolympia

Ζήστε την εμπειρία των Ολυμπιακών αγώνων μέσα από την Grepolympia, την Ολυμπιάδα του Grepolis. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα που θα διεξαχθούν ένα κάθε εβδομάδα από τις 5 Αυγούστου έως την 1 Σεπτεμβρίου 2013.  Σε κάθε αγώνισμα, θα έχουμε από έναν αθλητή που θα μπορούμε  να εκπαιδεύσουμε κάθε μέρα και να τον χρησιμοποιήσουμε στους αγώνες. Τα βραβεία για τη συμμετοχή θα είναι δάφνες και αυτές θα μπορούν να ανταλλάσονται με πρόσθετους πόρους, ξόρκια ή άλλες επιδράσεις.

Οι πιο ένδοξοι αθλητές θα κερδίσουν ειδικά δώρα στο τέλος του κάθε αγώνα. Για να κατακτήσετε την κορυφή, θα πρέπει να προπονήσετε τους αθλητές σας τις δεξιότητες αυτές που θα τους δώσουν τις ικανότητες να κερδίζουν, με την χρήση των πόντων εκπαίδευσης.

Τα αγωνίσματα θα διαρκέσουν 4 εβδομάδες ως εξής:

  1. Μαραθώνιος
  2. Τοξοβολία
  3. Ακοντισμός
  4. Αρματοδρομίες

Grepolympia-Armatodromia Grepolympia-Mara8wnios Grepolympia-Toxovolia  Grepolympia-Akontismos

Στους αγώνες βέβαια θα έχετε συναγωνιστές τους αθλητές από τις άλλες πόλεις, που με την σειρά τους θα προσπαθήσουν να σας πάρουν την δόξα και τα οφέλη της!

Περισσότερες πληροφορίες για το Grepolympia 2013 μπορείτε να βρείτε στο κατατοπιστικότατο και μεταφρασμένο στα Ελληνικά wiki: http://wiki.gr.grepolis.com/wiki/Grepolympia_2013

Καλή επιτυχία!

Σχετικά άρθρα

grepolis iphone app

Grepolis iPhone App : Κυκλοφόρησε!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον Ιούνιο, ήταν στα σκαριά το Grepolis iPhone App, μαζί με το application του Grepolis για Android. Σήμερα έχουμε μεγάλα νέα, καθώς κυκλοφόρησε η εφαρμογή Grepolis για iPhone, με την εφαρμογή για Android να ακολουθεί πολύ σύντομα!

Total War Shogun 2, Fall of the Samurai

Η αυτόνομη επέκταση του βραβευμένου Total War: Shogun2 εξερευνά την σύγκρουση ανάμεσα στον Αυτοκρατορικό θρόνο και τους τελευταίους Shogun τον 19ο αιώνα στην Ιαπωνία, 400 χρόνια μετά τα γεγονότα του αυθεντικού παιχνιδιού – μια δραματική σύγκρουση των παραδοσιακών Samurai με την εκρηκτική δύναμη των μοντέρνων όπλων. Οδηγείστε την αρχαία Ιαπωνία στην μοντέρνα εποχή, καθώς η […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.