Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Forge of Empires Progressive Era – Προοδευτική Εποχή

forge of empires

Ήρθε και πάλι η ώρα για αλλαγές στο Forge of Empires. Ετοιμάζεται η εισαγωγή μιας νέας εποχής, του Forge of Empires Progressive Era (Προοδευτική Εποχή)! Δείτε τα πρώτα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την InnoGames εδώ!

forge of empires garage

Μόλις λίγο καιρό πριν είχε κυκλοφορήσει η αναβάθμιση με τις καμινάδες και τα φουγάρα που καπνίζουν στην Βιομηχανική Εποχή και ήδη το αγαπημένο παιχνίδι στρατηγικής ετοιμάζεται να λανσάρει την Προοδευτική Εποχή, την νέα περίοδο στο Forge of Empires! Το update θα εφαρμοστεί στους διεθνείς servers την επόμενη εβδομάδα στις 24 Ιουλίου, ενώ οι άλλες εκδόσεις θα ενημερωθούν μια εβδομάδα αργότερα. Οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από την ομάδα ανάπτυξης σίγουρα μας κάνουν να ανυπομονούμε για να παίξουμε την νέα Εποχή. Για άλλη μιαφορά θα υπάρχει ένας ολοκαίνουριος παγκόσμιος χάρτης με αμέτρητους άθλους, επαρχίες και διασκεδαστικές εκπλήξεις. Στην Βιομηχανική Εποχή τα πρώτα εργοστάσια ξεκίνησαν να δουλέυουν, αλλά τώρα πλέον παρουσιάζεται η διάσημη βοιμηχανική αλυσίδα παραγωγής.

Πλήθη εργατών θα συρρέουν στα εργοστάσια και θα εργάζονται στην μαζική παραγωγή. Οι αναπτυσσόμενες πόλεις χρειάζονται τα νέα μέσα μεταφοράς, οπως τα αυτοκίνητα και τα ζέπελιν, οπότε θα χρειάζεται να κατασκευάσουμε και ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Όλα αυτά υπόσχονται ότι η εμφάνιση της πόλης μας θα αλλάξει δραστικά!

forge-of-empires-zepelin

Όσον αφορά το στρατιωτικό σκέλος, η αλλαγή της εποχής προσθέτει διάφορα στρατηγικά στοιχεία στα πεδία της μάχης. Νέα πολεμικά συστήματα, όπως τα τρομερά τανκς και οι ελέυθεροι σκοπευτές, απαιτούν εντελώς νέες τακτικές από εμάς. Όπως φαίνεται ήδη από τα πρώτα αυτά στοιχεία, πάρα πολλά νέα πράγματα μας περιμένουν. Οπότε μείνετε συντονισμένοι, καθώς η Προοδευτική Εποχή έρχεται στο Forge of Empires!

Σχετικά άρθρα

Travian gr4 επανεκκίνηση

Ένας καινούργιος γύρος για τον server Τravian gr4 θα ξεκινήσει στις 29.02.2012 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4 και σαν κανονικής ταχύτητας server. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις 27.02.2012 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Link για να παίξετε ΔΩΡΕΑΝ, θα βρείτε στην σελίδα του Travian στο site μας!

Το Company of Heroes επιστρέφει στο Δυτικό Μέτωπο

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Company of Heroes 2: The Western Front Armies, της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Company of Heroes 2™. To Western Front Armies βρίσκεται στα Ελληνικά καταστήματα με την προτεινόμενη λιανική τιμή των 17,99€ μόνο, είναι stand-alone multiplayer expansion αλλά συνδυάζεται τέλεια με το αρχικό Company of Heroes 2™ και περιλαμβάνει δύο νέους στρατούς, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.