Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Nέα επισκόπηση πόλης Grepolis σε πλήρη οθόνη

Antonis Pavlou

Σήμερα σας παρέχουμε μια επισκόπηση για μια επερχόμενη αλλαγή στο Grepolis, την επισκόπηση πλήρους οθόνης της πόλης μας (Fullscreen  Town Overview). Μπορεί να αναρωτιέστε τι χρειάζεται αυτό και το βάζει η ομάδα του Grepolis στο παιχνίδι. Είναι απλό: από καιρό σε καιρό πρέπει να βελτιώνουν το παιχνίδι για να παρέχουν στους νέους παίχτες μια νέα και πιο ελκυστική έναρξη στο παιχνίδι.

Κάθε online game πρέπει να έχει μια συνεχή ροή από νέους παίχτες. Έχοντας αυτό στο μυαλό, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι είναι ζωτικό για την ομάδα του grepolis να πρέπει να πείθει τους νέους παίχτες για το πόσο όμορφο είναι το Grepolis, όσο πιο νωρίς γίνεται μέσα στο παιχνίδι. Η προβολή της πόλης σε παράθυρο ήταν ένα από τα στοιχεία του παιχνιδιού για το οποίο η ομάδα ανάπτυξης δεν ήταν και πολύ περήφανη, καθώς είναι λίγο περίεργος και πολύ “τεχνικός” ο τρόπος απεικόνισης.

Με την προβολή πλήρους οθόνης οι παίχτες θα χρησιμοποιούν την πλήρη ανάλυση της οθόνης τους για να δουν την πόλη τους και όχι ένα μικρό παράθυρο. Δείτε παρακάτω μερικά από τα όμορφα προάστια μιας πόλης!

town_view

Αλλά αυτή η μικρή αλλαγή δεν είναι αρκετή. Όπως γνωρίζουν οι έμπειροι παίχτες του Grepolis, οι περισσότεροι παίχτες δίνουν τις εντολές για νέα κτήρια από το παράθυρο της Γερουσίας. Και πάλι αυτό δίνει την αίσθηση του υπερβολικά “τεχνικού”, που βέβαια δεν πειράζει τους έμπειρους παίχτες που έχουν στο μυαλό τους την απόδοση και την αποτελεσματικότητα.  Μερικοί παίχτες όμως θέλουν να έχουν καλύτερη εικόνα όταν επεκτείνουν την πόλη τους.

Για τον λόγο αυτό η ομάδα ανάπτυξης βελτιώσε και το building mode. Πλέον θα απεικονίζει καλύτερα τις διαθέσιμες επιλογές μας και τι εξελίσσεται με την ανοικοδόμησή μας. να πώς φαίνεται η πόλη μας όταν το building mode είναι ανενεργό.

town_overview_final01

Και φυσικά οι εμφανιζόμενες αλλαγές όταν γυρίζουμε το building mode στο on.

town_overview_final02

Πώς σας φαίνεται η αλλαγή αυτή στο Grepolis Fullscreen town mode;

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.