Forge of Empires

forge of empires

To Forge of Empires είναι ένα καινούριο Δωρεάν browser strategy game από την Innogames (την εταιρεία που έχει φτιάξει τα πολύ πετυχημένα Grepolis, The West και Tribal Wars). Οι παίχτες πρέπει να διαχειριστούν την παραγωγή πρώτων υλών, να αναπτύξουν έναν στρατό, να αποκτήσουν τον έλεγχο πολλών επαρχιών και χρησιμοποιώντας research να προχωρήσουν μέσα από διάφορες ιστορικές περιόδους ανάπτυξης.

Το παιχνίδι προσφέρει μια καμπάνια που παίζεται από έναν παίχτη (single player), ώστε οι παίχτες να εξερευνήσουν και να κατακτήσουν αρκετές επαρχίες, ώστε να αποκτήσουν πρώτες ύλες και νέες τεχνολογίες καθώς εξελίσσονται. Οι παίχτες έχουν επίσης την δυνατότητα να αναδιατάξουν τις πόλεις τους, να αναμετρηθούν με άλλους παίχτες και να εξισορροπήσουν την παραγωγή τους καθώς εξερευνούν τον κόσμο.

Ας δούμε επιγραμματικά τα θετικά και τα αρνητικά του νέου αυτού παιχνιδιού.

Θετικά:

  • Πολύ ενδιαφέρoν παιχνίδι Single Player
  • Λεπτομερής σχεδιασμός και ανάπτυξη πόλης
  • Εύκολο στην Εκμάθηση
  • Δυνατότητα για περιστασιακό παιχνίδι

Αρνητικά:

  • Περιορισμένες επιλογές PvP (ενάντια σε αντιπάλους)
  • Αργή συγκέντρωση πρώτων υλών
  • Αργή ανέλιξη Levels

 

To Forge of Empires είναι ένα MMORTS που εξελίσσεται την εποχή των πρώτων πολιτισμών. Καθώς προχωράς στο παιχνίδι, προχωράει και ο χρόνος. Αρχίζεις από την Εποχή του Λίθου και προχωράς ώστε τα τελευταία χρόνια του Μεσαίωνα, εξελίσσοντας την αυτοκρατορία σου. Οι παίχτες διαχειρίζονται την πόλη τους και παράγουν πρώτες ύλες για να μπορέσουν να χτίσουν έναν ισχυρό στρατό.

Τον στρατό φυσικά τον χρησιμοποιείς για να κατακτήσεις επαρχίες και να αποκτήσεις επιπλέον πρόσβαση σε πρώτες ύλες και πλούτο. Προσφέροντας την δυνατότητα τόσο για Single Player όσο και για PvP παιχνίδι, το Forge of Empires είναι ένα πολύ ενδιαφέρον νέο Δωρεάν παιχνίδι, που δεν απαιτεί το κατέβασμα client λογισμικού, καθώς παίζεται μέσω browser.


Screenshots
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (237 votes cast)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Όροι χρήσης | Contact us