Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Forge of Empires

forge of empires

To Forge of Empires είναι ένα δωρεάν browser strategy game από την Innogames (την εταιρεία που έχει φτιάξει τα πολύ πετυχημένα Grepolis, The West και Tribal Wars). Οι παίχτες πρέπει να διαχειριστούν την παραγωγή πρώτων υλών, να αναπτύξουν έναν στρατό, να αποκτήσουν τον έλεγχο πολλών επαρχιών και χρησιμοποιώντας research να προχωρήσουν μέσα από διάφορες ιστορικές περιόδους ανάπτυξης.

Το παιχνίδι προσφέρει μια καμπάνια που παίζεται από έναν παίχτη (single player), ώστε οι παίχτες να εξερευνήσουν και να κατακτήσουν αρκετές επαρχίες, ώστε να αποκτήσουν πρώτες ύλες και νέες τεχνολογίες καθώς εξελίσσονται. Οι παίχτες έχουν επίσης την δυνατότητα να αναδιατάξουν τις πόλεις τους, να αναμετρηθούν με άλλους παίχτες και να εξισορροπήσουν την παραγωγή τους καθώς εξερευνούν τον κόσμο.

Αν θέλαμε να συνοψίσουμε σε bullets κάποια βασικα στοιχεία του Forge of Empires, θα ήταν τα παρακάτω:

  • Πολύ ενδιαφέρoν παιχνίδι Single Player
  • Λεπτομερής σχεδιασμός και ανάπτυξη πόλης
  • Εύκολο στην Εκμάθηση
  • Δυνατότητα για περιστασιακό παιχνίδι

To Forge of Empires είναι ένα MMORTS που εξελίσσεται την εποχή των πρώτων πολιτισμών. Καθώς προχωράς στο παιχνίδι, προχωράει και ο χρόνος. Αρχίζεις από την Εποχή του Λίθου και προχωράς ώστε τα τελευταία χρόνια του Μεσαίωνα, εξελίσσοντας την αυτοκρατορία σου. Οι παίχτες διαχειρίζονται την πόλη τους και παράγουν πρώτες ύλες για να μπορέσουν να χτίσουν έναν ισχυρό στρατό.

Τον στρατό φυσικά τον χρησιμοποιείς για να κατακτήσεις επαρχίες και να αποκτήσεις επιπλέον πρόσβαση σε πρώτες ύλες και πλούτο. Προσφέροντας την δυνατότητα τόσο για Single Player όσο και για PvP παιχνίδι, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον νέο Δωρεάν παιχνίδι. Και βέβαια είναι ένα παιχνίδι που δεν απαιτεί το κατέβασμα client λογισμικού, καθώς παίζεται μέσω browser.

Gameplay video Forge of Empires

Δείτε και ένα video με το gameplay και πιο συγκεκριμένα από το Modern Era. Όπως θα δείτε το παιχνίδι θα ικανοποιήσει με τα γραφικά του και με τις επιλογές του ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίχτες του είδους!

Σχετικά άρθρα

supremacy 1914

Supremacy 1914

Βρισκόμαστε στην αρχή του 20ου αιώνα, σε μια εποχή κατά την οποία οι παρηκμασμένοι ηγέτες της παλιάς αριστοκρατίας και η «δίψα» για γη και πρώτες ύλες έχουν φέρει τη «Γηραιά» Ήπειρο στα όρια του ξεσπάσματος ενός μεγάλου πολέμου. Σε αυτή την συγκυρία γίνεστε ο ηγέτης ενός ευρωπαϊκού έθνους με αποστολή σας να οδηγήσετε τη χώρα […]

Empires at War 1805

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που τα browser games έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ορισμένα εκ των οποίων δε και με διαφημιστικά σπότ στην τηλεόραση. Μέσα σε αυτή την υπερπληθώρα επιλογών κάνει την εμφάνισή του το Empires at War 1805. Το (για συντομία) EaW1805, είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που διαδραματίζεται στην περίοδο των Ναπολαιόντιων πολέμων από το […]

1 Comment

  1. πολυ οραιο παιχνιδι το παιζω και συνιθοσ καθε φορα που μπαινο στον υπλογιστι μπαινο στιν ιστοσελιδασασ και μετα απο εδω μπαινο στο forge of empires

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.