Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

eRepublik

To eRepublik είναι ένα δωρεάν online strategy game που απαιτεί μόνο ένα browser.
Το παιχνίδι φτιάχτηκε το 2008 και αισίως βρίσκεται στην μεγαλύτερη του άνοδο….μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν 2500 ενεργοί παίκτες(στις εκλογές γίνονται 3000 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Ο παίκτης είναι πολίτης της χώρας του και από κει και πέρα οι δυνατότητές του είναι άπειρες….ο καθένας μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα τομέα του παιχνιδιού ή σε όλους…
Στον οικονομικό τομέα η δομή των αγορών, των επιχειρήσεων και κυρίως της ισοτιμίας και του χρηματιστηρίου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με ingame κρίση, υποτίμηση νομίσματος, κερδοσκόπους και επιχειρηματίες.Πολλοί φίλοι μου φοιτητές οικονομικών σχολών πραγματικά λιώνουν στον συγκεκριμένο τομέα.

Στο πολιτικό σκέλος, η eGreece, η ηλεκτρονική χώρα μας δηλαδή μαστίζεται από πολιτική διχόνοια, τσακωμούς, αρπαγές κρατικών χρημάτων και σκάνδαλα!Με τη μόνη διαφορά ότι κάλλιστα εντάσσεσαι και συ σε πολιτικό κόμμα αν το επιθυμείς και πολεμάς για το δίκιο ή το άδικο 😛:P

Στο στρατιωτικό κομμάτι, το παιχνίδι βρίθει από πολέμους….κυρίως για real life αφορμές, εναντίον Σκοπίων και φυσικά Τουρκίας….αλλά ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να πολεμήσει όπου επιθυμεί και όποτε επιθυμεί…εγώ λόγου χάρη μάχομαι για την ανεξαρτησία της Βολιβίας αυτή τη στιγμή!

Το παιχνίδι έχει πάμπολλες άλλες προοπτικές και λεπτομέρειες, βασίζεται σε οικονομικά μοντέλα και έχει εξαιρετικές λεπτομέρειες.
Μην περιμένετε ένα εύκολο και εύπεπτο παιχνίδι με γραφικά κλπ.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο μέσος όρος ηλικίας του game είναι μεγάλος.
Επίσης σημαντικό είναι ότι τα βασικά καθημερινά πράγματα δεν απαιτούν πάνω από 5 λεπτά της ώρας….άρα δεν θα χρειαστεί αν δεν επιθυμείτε να ξοδεύετε πολλή ώρα στο game.

Αν έχετε όρεξη και περιέργεια να πλοηγηθείτε σε μια ηλεκτρονική Ελλάδα όπου όλα είναι δυνατά πατήστε στο παρακάτω link

http://www.erepublik.com/en/referrer/Kostis7

Θα δω ότι κάνατε register και θα χαρώ να σας βοηθήσω και να σας εξηγήσω το game στα πρώτα σας βήματα και για όσο καιρό θέλετε!

Σχετικά άρθρα

new 1000 ad

New 1000 AD

O Jack Jones με υπερηφάνεια ανακοινώνει την κυκλοφορία του New 1000 AD (http://www.new1000ad.com/),  ενός online game στο οποίο χτίζεις την μεσαιωνική σου αυτοκρατορία από το μηδέν. Το New 1000 AD είναι ένα δωρεάν multiplayer online turn-based strategy game που μπορεί να παιχτεί με οποιονδήποτε web browser. Στόχος του παιχνιδιού είναι να χτίσεις την αυτοκρατορία σου στον […]

battle dawn galaxies logo

Battle Dawn Galaxies

Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια της σειράς του Battle Dawn που αναπτύσσει η εταιρεία Tacticsoft έχουν κερδίσει το ενδιαφέρων πολλών χιλιάδων παικτών απ’ όλο τον κόσμο, με τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Το Battle Dawn Galaxies αποτελεί ουσιαστικά μια νεότερη εξέλιξη του κλασικού Battle Dawn για το οποίο έχουμε ήδη γράψει review και γι’ αυτό […]

2 Comments

  1. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ ! Πάρε μέρος κι εσύ στο διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής e-Republik και βοήθησε την ΕΛΛΑΔΑ να γίνει ακόμα πιο δυνατή! Κάνε εγγραφή μέσω αυτού του συνδέσμου ( http://www.erepublik.com/gr/referrer/OldjohnGR ) και πάρε μέρος στο καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής που έχεις γνωρίσει ποτέ! (best browsr game —> http://www.erepublik.com/gr/referrer/OldjohnGR )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.