Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Darkorbit

darkorbit

Το Dark Orbit είναι ένα διαστημικό MMO παιχνίδι που παίζεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέσα από τον Browser μας, χωρίς να χρειάζεται δηλαδή να το κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας.

Επιθέσεις στο σύμπαν! Απομακρυσμένοι γαλαξίες γεμάτοι κινδύνους Καθόρισε την έκβαση των μαχών στο DarkOrbit: Γίνε ένας τολμηρός αστροναύτης και αγωνίσου με την εταιρία σου!

Το DarkOrbit είναι το απόλυτο παιχνίδι ανάμεσα στα διαστημικά games: Εκατομμύρια παίκτες αλωνίζουν τους γαλαξίες, αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες, οπλισμένοι για κάθε μάχη.
Κάνε εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ τώρα!

Θα αναλάβεις την θέση ενός πιλότου που εργάζεται για μια από τις 3 μεγαλύτερες μεταλευτικές εταιρείες στο σύμπαν. Στόχος σου είναι να γυρίζεις στο διάστημα και να κάνεις την εταιρεία σου την κορυφαία!

Στα θετικά του παιχνιδιού είναι το γρήγορο gameplay, που δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς όπως άλλα παιχνίδια του είδους!

Επιπλέον ο χάρτης (το σύμπαν στο οποίο κινείσαι), φαίνεται ότι έχει το ιδανικό μέγεθος. Ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο, ώστε να χάνεσαι.

Επίσης, υπάρχουν οι άθλοι που σου ανατίθενται κάθε τόσο, που σου δίνουν έξτρα στόχους και κίνητρα.

Σίγουρα είναι ένα από τα παιχνίδια που αξίζει να τα δοκιμάσεις, άλλωστε είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Σχετικά άρθρα

rail nation

Rail Nation

Το Rail Nation είναι ένα online παιχνίδι στρατηγικής και διαχείρισης με θέμα τους σιδηρόδρομους και την κατασκευή σιδηροδρομικών σταθμών και δικτύων.  Πρόκειται για ένα δωρεάν browser παιχνίδι το οποίο καταφέρνει να συνδυάσει την προσομοίωση του σιδηροδρόμου με ένα καλοσχεδιασμένο και όμορφο διαχειριστικό παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζετε το ρόλο του διευθυντή μιας μικρής σιδηροδρομικής επιχείρησης, […]

battle for gea logo

Battle for Gea

Το Battle for Gea είναι ένα παιχνίδι φαντασίας με κάρτες. Οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν κάρτες διάφορων χαρακτήρων ή εφέ και να τις χρησιμοποιήσουν ως πλεονέκτημα στην πλοκή του παιχνιδιού ή ενάντια σε άλλους παίχτες σε μονομαχίες, τουρνουά και άλλα event. Παίζεται σε όλους τους browser και ο κάθε παίχτης ξεκινά με πάνω από 300 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.