Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Khan Wars

To Khan Wars είναι ένα browser game στρατηγικής που αναπτύσσεαι από την XS Software. Πρόσφατα αναβαθμίστηκε στην έκδοση Khan Wars 2.0, με πολλές ενημερώσεις και μια γενική αναθεώρηση του gameplay.

Tο Khan Wars είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων πολλαπλών παικτών. Δεν απαιτείται download λογισμικού για να παίξετε.

Η εγγραφή διαρκεί μόνο ένα λεπτό και μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να ανταγωνίζεστε με χιλιάδες άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο και να γράψετε το όνομά σας στην μεσαιωνική ιστορία!

Σε αυτό το μεσαιωνικό browser game θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 11 μοναδικά έθνη που χρησιμοποιούν σύνθετες στρατηγικές και να εκπαιδεύσετε 16 διαφορετικές μονάδες μάχης και πολιορκίας, 11 μοναδικές μονάδες, διάφορα κτίρια, 13 δεξιότητες και πολλά άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Tο παιχνίδι έχει κατά βάση την Μεσαιωνική ιστορία και στοιχεία fantasy game. Διαδραματίζεται στην Ευρώπη τον Μεσαίωνα όπου μπορείς να επιλέξεις ένα από τα 13  διαθέσιμα έθνη και να το οδηγήσεις στην δόξα.

Τα  έθνη του Khan Wars

 • Βούλγαροι
 • Φράγκοι
 • Γερμανοί
 • Γότθοι
 • Βυζαντινοί
 • Βρεττανοί
 • Άραβες
 • Λιθουανοί
 • Ρώσσοι
 • Iάπωνες
 • Μογγόλοι

Κάθε έθνος εχει τις δικές του ιδιαίτερες μονάδες πεζικού, κτήρια και προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες ως ένα βαθμό. Η ποικιλία αυτή είναι ενα τεράστιο + για ένα παιχνίδι στρατηγικής που παίζεται από τόσους πολλούς παίχτες online ταυτόχρονα!

Ξεκινάς το παιχνίδι φτιάχνοντας έναν Ήρωα και ακολούθως διαλέγεις μία από τις 9 εθνότητες που προαναφέραμε. Ακολούθως αναλαμβάνεις να διοικέις το βασίλειό σου και αρχίζεις χτίζοντας ορισμένα κτήρια και πρώτες ύλες. Οι αναβαθμίσεις που επιλέγεις να κατασκευάσεις τοποθετούνται σε ουρά αναμονής και πρέπει να περιμένεις να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να μπορέσεις να χτίσεις κάτι άλλο.

Το παιχνίδι τακτικής είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του Khan Wars όπως και οι κοινωνικότητα, αφού το παιχνίδι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην συνεργασία των παιχτών.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος να χάνεις άλλο χρόνο, γράφου τώρα και δοκίμασέ το ΔΩΡΕΑΝ!

Σχετικά άρθρα

eRepublik

To eRepublik είναι ένα δωρεάν online strategy game που απαιτεί μόνο ένα browser. Το παιχνίδι φτιάχτηκε το 2008 και αισίως βρίσκεται στην μεγαλύτερη του άνοδο….μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν 2500 ενεργοί παίκτες(στις εκλογές γίνονται 3000 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) Ο παίκτης είναι πολίτης της χώρας του και από κει και πέρα οι δυνατότητές του είναι […]

battle dawn galaxies logo

Battle Dawn Galaxies

Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια της σειράς του Battle Dawn που αναπτύσσει η εταιρεία Tacticsoft έχουν κερδίσει το ενδιαφέρων πολλών χιλιάδων παικτών απ’ όλο τον κόσμο, με τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Το Battle Dawn Galaxies αποτελεί ουσιαστικά μια νεότερη εξέλιξη του κλασικού Battle Dawn για το οποίο έχουμε ήδη γράψει review και γι’ αυτό […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.