Σχετικα

Η σελίδα Παιχνίδια Στρατηγικής, είναι αφερωμένη κυρίως σε ηλεκτρονικά παιχνίδια υπολογιστή (PC Games), που παίζονται είτε με τον κλασσικό τρόπο εγκαθιστώντας τα στον υπολογιστή μας, είτε μέ την χρήση browser (Browser Games). Μελλοντικά ενδέχεται να καλύψει και επιπλέον κατηγορίες, όπως επιτραπέζια παιχνίδια.

Στόχος είναι να παρέχει ειδήσεις, reviews, hints and tips για παιχνίδια στρατηγικής και φυσικά να καλύπτει όλα τα νέα δωρεάν games.

Βεβαίως δεν είναι πάντα εύκολο να ξεκαθαρίσει κανείς τι είναι παιχνίδι στρατηγικής και τι όχι, οπότε ενδεχομένως να βρείτε στην σελίδα μας και κάποια free games που ανήκουν στην γενικότερη κατηγορία των free games (δωρεάν παιχνίδια).

Προκειμένου να μην χάνετε τα νέα μας και να μαθαίνετε πάντα πρώτοι για τα καινούρια παιχνίδια,  κάντε Like την σελίδα μας στο Facebook από το πλαίσιο στα δεξιά, κάντε μας Follow στο Twitter ή εγγραφείτε στο Newsletter μας από το μενού στα δεξιά. Επίσης, αν είστε fan του Google+ της Google, μπορείτε να μας ακολουθήστε και στην σελίδα Παιχνίδια Στρατηγικής σε αυτό το Social network!