Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Forge of Empires Αναβάθμιση 1.01

forge of empires

Οι γιορτές για τα πρώτα γενέθλια του Forge of Empires τελείωσαν και το επόμενο update του παιχνιδιού έφτασε. Η έκδοση 1.01 φέρνει αρκετές βελτιώσεις και διορθώνει μικροbugs που αναλύονται παρακάτω

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, αρκετά κτίρια και εργοστάσια στο Forge of Empires έχουν καμινάδες που καπνίζουν.  Αυτό συμβαίνει ειδικότερα στην Βιομηχανική Εποχή, για προφανείς λόγους. Μερικοί χρήστες διαμαρτύρονταν ότι τα γραφικά με τους καπνούς προκαλούσαν προβλήματα κυρίως σε παλιούς υπολογιστές, οπότε οι προγραμματιστές έψαξαν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα. Με την έκδοση 1.01 ο χρήστης μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να ενεργοποιήσει τον καπνό ή να διατηρήσει καθαρή την ατμόσφαιρα 🙂 Αρκεί να τσεκάρει την αντίστοιχη επιλογή στο μενού των ρυθμίσεων του παιχνιδιού.

Μια άλλη αλλαγή αφορά τις αναφορές μετά την μάχη. Το tooltip των μονάδων εμφανίζεται και σε αυτή την οθόνη πλέον και μας βοηθάει να καταλάβουμε τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε μονάδας και να ετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη μάχη.

Forge-of-Empires-101

Επιπλέον, όταν επιλέγουμε game world, εμφανίζονται tooltips που επεξηγούν το σύστημα του κόσμου για τους αρχάριους.

Τέλος το παιχνίδι απαλείφει μικρότερα bugs με τους άθλους και τις μεταφράσεις. Όπως καταλαβαίνετε οι γιορτές στο Forge of Empires δεν κράτησαν την ομάδα επαναπαυμένη για πολύ!

Σχετικά άρθρα

company of heroes 2 open beta

Company of Heroes 2 Open Beta για όλους!

Μόλις ανακοινώθηκε ότι άνοιξε η Open Beta του Company of Heroes 2, διαθέσιμη για όλους μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Όλοι μπορούμε να δοκιμάσουμε το παιχνίδι και αν το αγοράσουμε όταν κυκλοφορήσει, μπορούμε να συνεχίσουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει και να διατηρήσουμε τα Unlocks από την Open Beta στο Full Game!

company of heroes 2 multiplayer mode

Company of Heroes 2: Ανάλυση της Single-Player Campaign

Το Company of Heroes 2, το παιχνίδι στρατηγικής με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία επιστρέφει στο Ανατολικό Μέτωπο στις 25 Ιουνίου. Στην παρουσίαση που ακολουθεί θα πάρετε μια πρώτη γεύση των στοιχείων της υπόθεσης του Single Player Campaign ενώ ακολουθεί ανάλυση των 8 πρώτων αποστολών. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι υπάρχουν και συνεργατικές co-op ιστορικές αποστολές […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.