Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Επιτραπέζια

Τα καλύτερα Επιτραπέζια Board Games : Επιτραπέζια Παιχνίδια Στρατηγικής θα τα βρείτε εδώ! Δείτε τις αναλυτικές παρουσιάσεις και παίξτε online!

at the gates of loyang

At the Gates of Loyang

– Kumi-san  φύτεψες τα λάχανα; – Akiro-san δεν βλέπεις  ότι εξυπηρετώ την κυρία yuki;;; Είναι συχνή πελάτισσα! – Καλά τελείωνε εκεί και πάνε να θερίσεις  τις κολοκύθες, θα φυτέψω εγώ! Και μην ξεχάσεις να πας στην αγορά,έμαθα ότι ένας χοντρέμπορος ψάχνει για αγορά φασολάκια χοντρική!

Lords of Waterdeep

Ο κόσμος του Dungeons & Dragons μας έχει  συνηθίσει σε παιχνίδια φαντασίας κυρίως RPG με  στοιχεία pen ‘n paper.H Wizard of the Coast (εκδότρια εταιρία του D&D), έπαιξε ένα στοίχημα με τον εαυτό της εκδίδοντας το επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής Lords of Waterdeep. Για να δούμε πως τα πήγε…Πάμε λοιπόν!

Creekos – The card game

Ο Creekos (Κρίκος) είναι ένα trick taking game λογικής και στρατηγικής. Απαιτεί σκέψη, συνεργασία (4 παίκτες), καλή διαχείριση των πόντων και των καρτών που έχεις στα χέρια σου. Φυσικά, πολλές φορές ρισκάρεις και μπλοφάρεις. Οι κεραυνοί κάνουν ένα παιχνίδι ΚΡΙΚΟΥ αρκετά απρόβλεπτο. Το πρωτότυπο στοιχείο  στο Creekos είναι ότι οι κάρτες του δεν έχουν την ίδια δύναμη σε όλα τα παιχνίδια. Δηλαδή σε ένα παιχνίδι μπορεί μία κάρτα να […]