Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Urban Rivals: Κάτι Νέο έρχεται την Παρασκευή 6-5-2011!

Κάτι Νέο έρχεται στο Urban Rivals την Παρασκευή στις 6-5-2011

Υποθέσεις μπορούν να γίνουν πολλές…Νέοι χαρακτήρες; Πιστώσεις δώρο; Νέα μπόνους; Ίσως κάτι τελειώς διαφορετικό….το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα στο Urban Rivals. Ανακαλύψτε το την Παρασκευή 6-5-2011!!!

Για να πάρετε μια πρώτη γεύση, δείτε το παρακάτω video!


Update: Το μυστικό Αποκαλύφθηκε !

Νέα ομάδα χαρακτήρων έφθασε στο παιχνίδι!

Τα χαρακτηριστικά τους είναι – οι ικανοτητές τους – τα μπόνους αυτών των χαρακτήρων είναι τόσο ιδιαίτερα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στο παιχνίδι και πολλοί παίχτες θα θελήσουν να τους προσθέσουνε στην συλλογή τους.

Οι Berzek έκαναν την εισοδό τους στο Clint City και είναι έτοιμοι να τα σπάσουνε όλα!

Όλα ξεκίνησαν μια σκοτεινή νύχτα με καταιγίδα στο Red One Motel. Ένας περίεργος εξολοθρευτής ποντικιών διέχυσε αέριο Xantiax στους αερραγωγούς του ξενοδοχείου, μολύνοντας όλους τους ένοικους. Από τους πρώτους που μεταλλάχθηκαν ήταν ο Norman ο ρεσεψιονίστ, ο διαφεύγων σοφός Kawamashi, ο φορτηγατζής Beef και η μαθήτρια σε φυγή Esther. Θα αποτελέσουν το πρώτο κύμα των Berzerk, και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΙ!!!

Σχετικά άρθρα

Travian 7th year aniversary

Τravian Προσφορά Χρυσού

Έφτασε η στιγμή: Το Travian γιορτάζει τα 7α γενέθλιά του! 7 χρόνια Travian – πολλά συνέβησαν σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτήν την στιγμή έχουμε την τέταρτη έκδοση του Travian και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι ακόμα περισσότερο. Χρησιμοποιούμε αυτήν την ευκαιρία για να γιορτάσουμε μαζί σας! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει μια νέα […]

Grepolis Heroes

Grepolis Heroes

Ένα από τα νεότερα features του Grepolis είναι οι Grepolis heroes, οι ήρωες δηλαδή που θα μπορούμε πλέον να στρατολογήσουμε στην πόλη μας! Το feature αυτό έχει ήδη μπει σε beta testing και εδώ θα βρείτε μια αναλυτική περιγραφή του!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.